PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Predaj Lexanu, polykarbonátu, polykarbonátových dosiek, príslušenstva k Lexanu, komôrkového polykarbonátu, plného polykarbonátu, plastového odkvapu, plastového podbitia strechy, plastového madla. Predaj a montáž madla na zábradlia schodísk do panelákov. Rezanie Lexanu na mieru. Kamenná predajňa-bezplatné poradenstvo.

Prodej, e-shop, montáž, servis - elektroistalační materiál - spínače, zásuvky - rozvaděče - svítidla, světelné zdroje - spojovací materiál - domácí spotřebiče - domovní telefony - kamna, topné panely - nářadí. Elektroinstalační práce - servis vzduchotechnických, klimatizačních jednotek i elektroinstalací.

Činnost: - slévárenství (výroba a prodej ferovanadu), sypkých stavebních hmot.

Akciová společnost INEKON POWER se specializuje na výstavbu investičních celků v České republice a v zahraničí. Samostatnou dceřinou společností holdingu je od roku 1998. Činnost společnosti INEKON POWER se tradičně orientuje na dodávky technologických zařízení pro sektor energetiky, železniční a městské dopravy, petrochemie a oblasti ochrany ...

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Svým obchodním partnerům poskytujeme komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich ...

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Prodej: - stavební chemie - suché omítkové, maltové směsi - spárovací hmoty, lepidla, tmely, silikony. Půjčovna: - míchací stroj COLLOMIX LevMix - čistič koberců zn. Kärcher. Služby: - vedení účetnictví, da=nové evidence - daňové poradenství.

Naše společnost se zabývá prodejem a montáží plastových oken a dveří v Plzni a Západočeském kraji. Provádíme také zateplování fasád a revitalizace panelových domů.

Výroba nábytku. Dodávka a pokládka masivních dubových podlah.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ INTERIÉRU V MODERNÍM I STYLOVÉM DESIGNU - kuchyně - nábytek - dveře - podlahy - sedací soupravy - zakázková výroba - prodej řeziva

Mikrospínače Elektromagnetické ventily

Společnost WOHER s.r.o. se specializuje na bazénovou technologii a montáže rozvodů bazénové vody, realizaci nových, rekonstrukce a opravy již stávajících rozvodů kanalizace, vodovodních řadů a přípojek, vnitřních vodovodů a výstavbu inženýrských sítí.

Společnost Stavební servis Slaba, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti stavebnictví. Do našeho portfolia patří realizace základových desek, hrubé stavby, fasády, rekonstrukce, půdní vestavby, rodinné domy, zemní práce a další stavební úkony.Naši firmu naleznete na adrese Akátová 134, Čakovičky. Stavební činnost, výstavba, práce: - ...

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Dodávky svařovacích a pájecích materiálů Lepidla Prodej spojovacího materiálu Brusné kotouče

Prodej a pokládka podlahových krytin. Zajišťujeme dodávku, montáž a prodej podlahových krytin včetně čistících zón. Renovace a opravy starých podlah, dále vyrovnávání podkladů. Maloobchodní i velkoobchodní prodej doplňků, čisticí prostředky vhodné k údržbě podlah jako jsou laky, tmely, lepidla a podlahářská chemie.

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.

Nabízíme prodej i výkup rustikálního a holandského nábytku.V naší nabídce najdete starožitnosti i úplně nový nábytek. Vybrat si můžete z různého nábytku,  sedacích souprav-kožených i látkových, obývacích stěn, skříněk, komod, stolů, stolků, židlí, jídelních souprav, ložnic a mnoho dalšího. V naší nabídce najdete i kusové koberce. Zajistíme výkup ...

Prodej: - hliníková střešní krytina SUPERAL.

Prodej cihelných výrobků (firma LEITL): -bloky všech rozměrů -překlady Zastoupení firmy NAU - Německo: -kolektory na výrobu el.proudu ze světla -kolektory na ohřev vody -pelletové vytápění rodinných domů se zásobníky a kotly -zásobníky na akumulovanou energii -zařízení na využití dešťové vody pro rodinné domy -zásobníky ...

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Výroba: - interiérové vybavení - nábytek - kuchyně - celodřevěné podlahy - dveře, schody