PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Specializovaný maloobchod na prodej kotlů, radiátorů, ohřívačů vody, čerpadel, materiálů na rozvody odpadů, plynu, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnových doplňků a obkladů a dlažeb. Realizace koupelen, topení.

Prodej luxusních akrylátových vířivek s s americkým systémem Balboa.

Pilařská výroba, velkoobchodní prodej: - palivové dřevo - paletové přířezy - palety.

Prodej, montáž a záruční i pozáruční servis plynnových spotřebičů.

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Prodej, montáž, servis plastových, hliníkových oken a dveří. Dále nabízíme veškeré příslušenství - parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu. Zdarma provádíme zaměření, cenové nabídky a poradenství.

Lubomír Kobliha prodává kompletní sortiment stavebních materiálů od renomovaných výrobců za příznivé ceny. Specializuje se na rekonstrukce, půdní vestavby, stavby rodinných domů, fasády a zemní práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na pokládku podlah, můžete se obrátit na společnost Marek Hanák podlahářské práce Uherské Hradiště. Tato firma se zabývá podlahářskými pracemi již několik let a má bohaté zkušenosti s různými typy podlah. Ať už potřebujete pokládat parkety, laminát, koberce, linoleum nebo plovoucí podlahu, firma Marek ...

Společnost Milan Perman - KOREP se v rámci své činnosti především zaměřuje na montážní práce v oboru strojním a elektro. Provádíme externí montáže v oblasti těžké mechaniky. Dále naše firma provozuje prodejnu nabízející široký sortiment koupelnového vybavení. Zakoupit u nás můžete sprchový kout, vanu, obklady, dlažby či koupelnový nábytek. ...

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Montáž hromosvodů, pokrývačské práce.

Provádění revizí, revize, montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace a hromosvody. Elektromontáže.

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Prodej: -stavebniny. Půjčovna: -průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -stavebniny, stavební materiály. Autodoprava.

Firma Jan Augustin se sídlem ve Vyškově nabízí kompletní obkladačské práce. V rámci své činnosti provádí obklady všech typů. Obkládá malé mozaiky 1x1 cm i velké formáty až do velikosti 3 nebo 2 m x 1 nebo 6 m. Současně se zabývá také výrobou umyvadel, pracovních desek a kuchyní. Působí především v okrese Vyškov.

Společnost ISOTRA PRO s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej stínicí techniky, oken, dveří, vrat a dalšího sortimentu. Našim zákazníků zajišťujeme komplexní služby, mame bohaté zkušenosti s montáží žaluzií, rolet, markýz nebo výplní otvorů. Poskytujeme odborné poradenství a náš vyškolený personál ochotně pomůže s výběrem ...

Prodej: -koberce měřené a kusové všech druhů -čisticí zóny -PVC krytiny -koupelnové lehčené krytiny -běhouny -rohožky -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -izolační a podložný materiál pod plovoucí podlahy -obkladový a podlahový korek -přechodové a ukončovací lišty -molitany -matrace klasické a zdravotní ...

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Český výrobce vysoce kvalitních produktů do dřevostaveb a střešních systémů, jako jsou difúzní fólie, parozábrany, parobrzdy, pásky, plastové doplňky ke střechám a související stavební chemie. Dovozce a distributor řady prestižních značek nářadí a stavebního materiálu.