PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Na ploše více než 200 m2 nabízíme designové a luxusní obklady, dlažby, koupelny, skladem pak držíme akční dlažby, popřípadě druhé jakosti, stavební chemii. Dále pak můžeme nabídnout široký sortiment sprchových koutů, van, sanitárního zařízení, doplňků do koupelen. Nabízíme i fasády a betonimage.

Keramika Knap Jičín je držitelem certifikátu ISO 9001. Velkoobchod i maloobchod: Značková dlažba a keramické obklady Stavební a obkladové profily Stavební chemie Vodovodní baterie Sanitární keramika Sprchové kouty a vany Profi nářadí PC návrhy koupelen U velkoobchodních zakázek Vám zajistíme dopravu po celé České republice ...

Prodej zařízení pro spalování odpadních olejů a lehkých i těžkých topných olejů. Nabízíme hořáky, kotle, ohřívače a palivo.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Prodej a montáž: -dvířkoviny -drátěný program -pracovní desky -silikonové těsnění okna, dveře -dvoubodové závory -zdravotní matrace -lamelové rošty. Výroba: -nábytek lamino veškerý kancelářský, bytový, kuchyňské linky -sklápěcí postele -vestavěné skříně na zakázku. Odborné poradenství, zaměření a montáž zdarma.

Výroba lepidel a tmelů - podlahové stěrky - lepidla na podlahy, na papír, etikety a kartony - penetrační přísady a nátěry - smirkolep pro leštění a broušení kovů - tmely pro sádrokarton, omítku či spárování prasklin.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Specializovaný dodavatel pro sortiment: - voda - topení - plyn - obklady - sanita.

Nabízíme projekt, dodávku a montáž technologických zařízení pro úpravu vody v plaveckých a relaxačních bazénech a v aquaparku. Montujeme potrubní rozvody a bazény v různých provedení. Rekonstrukce, opravy a modernizace již starších zařízení bazénového typu s přizpůsobením se možnostem a požadavkům zákazníka.

Prodej, e-shop - podlahy dřevěné - korkové podlahy - laminátové podlahy - průmyslové podlahy - dlažby. Vzorková prodejna podlah Meister na rohu ulic V korytech a U trati, Praha 10 - v areálu firmy Atlant.

Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.

Projekce, inženýring, montáž: - velkokapacitní zásobníky - potrubní rozvody - ocelové konstrukce

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - rekonstrukce koupelen - zednické práce - pokládka zámkové dlažby

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Dovoz, distribuce, velkobchod, e-shop, servis: - elektronické bidety - digitální toalety - sanitární zboží

Obchodní a výrobní společnost CONDOR Naše firma je obchodní a výrobní společností, mezi naše zaměření patří komplexní nakládání s odpady - likvidace odpadů, prodej a servis čerpadel (dávkovacích a speciálních včetně chemie), VO, MO baterie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, topení, plyn a archivace a skartace dokumentů.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plovoucí podlahy -korek -stěrkové hmoty, lepidla -lišty -garnýže. Služby: -podlahářské práce.

Zakázkové truhlářství. - dřevěný nábytek z masivu. - zakázková výroba selského nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu. Dodáváme: - dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, židle, rohové ...

Provádíme práce: - zateplování budov -polystyren bílý, šedý, Baumit Open, Clima, čedičová vata - obklady a dlažby - rekonstrukce koupelen a bytových jáder - natírání fasád - veškeré druhy zednických prací. - provádění montáže sádrokartonu - opravy soklů domu - prodej fasádních materiálů.

Dodávka, e-shop: - podlahové rošty (ocelové, nerezové, hliníkové, plastové) - schodiště - děrované plechy - oplocení, plotové dílce Výroba, dodávka: - spojovací a kotevní materiál na upevnění roštů k nosným konstrukcím.

Firma DUVAL Klatovy, s.r.o. prodává osiva, zemědělské chemikálie, hnojiva a různé plastové výrobky pro dům i zahradu jako jsou plotové profily, zahradní nášlapní dílce či plastová zatravňovací dlažba. Naši prodejnu najdete v Klatovech na ulici 5. května. Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka: - osiva - agrochemikálie, hnojiva - ...

Interiérové dveře CAG Hradec Králové Prodej a montáž interiérových dveří CAG včetně zárubní. Jsme předním prodejcem interiérových dveří značky CAG. V naší nabídce naleznete bohatý sortiment dřevěných či skleněných dveří s originálním designem. Rozmanité modely a dekory čekají pouze na vás! V naší nabídce kamenných vzorkoven dále ...

Stavební firma. Dodávka a montáž potrubních rozvodů systémem VICTUALIC z materiálu: - nerez - železo (včetně cementace) - měď - plast. technologie pro rozvody vody a čerpacích stanic.

-Velkoobchod -Spojovací a upevňovací materiály -Technický sortiment -Výkresové díly