TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Malobchod, velkoobchod, prodej: -veškeré stavební materiály. Autodoprava.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - zimní zahrady - garážová vrata a sekční vrata Kovovýroba: - brány - vrata

Koupelny Spěvák. Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -sprchové kouty, vany. -sanitární technika. -obklady, dlažby. -koupelový nábytek. -koupelnové doplňky. Služby, práce: -rekonstrukce koupelen. -grafické návrhy koupelen.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová a hliníková okna - rolety

Dodávka, montáž: - zimní zahrady - bazénové haly - verandy - posuvné střechy

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Výroba, práce: - dřevěná eurookna profily IV 68, IV 78, IV 92 - dřevěné dveře - vchodové, interiérové - dřevěná okna pro nízkoenergetické domy - špaletová okna Prodej: - dřevo, řezivo. Eurookna výroba: - z napojovaných nebo fixních třívrstvých hranolů - materál smrk, borovice, dub, meranti - celoobvodové kování MACO ...

Prodej, e-shop, montáž, servis - elektroistalační materiál - spínače, zásuvky - rozvaděče - svítidla, světelné zdroje - spojovací materiál - domácí spotřebiče - domovní telefony - kamna, topné panely - nářadí. Elektroinstalační práce - servis vzduchotechnických, klimatizačních jednotek i elektroinstalací.

Činnost: - slévárenství (výroba a prodej ferovanadu), sypkých stavebních hmot.

Akciová společnost INEKON POWER se specializuje na výstavbu investičních celků v České republice a v zahraničí. Samostatnou dceřinou společností holdingu je od roku 1998. Činnost společnosti INEKON POWER se tradičně orientuje na dodávky technologických zařízení pro sektor energetiky, železniční a městské dopravy, petrochemie a oblasti ochrany ...

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Svým obchodním partnerům poskytujeme komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich ...

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Prodej: - stavební chemie - suché omítkové, maltové směsi - spárovací hmoty, lepidla, tmely, silikony. Půjčovna: - míchací stroj COLLOMIX LevMix - čistič koberců zn. Kärcher. Služby: - vedení účetnictví, da=nové evidence - daňové poradenství.

Naše společnost se zabývá prodejem a montáží plastových oken a dveří v Plzni a Západočeském kraji. Provádíme také zateplování fasád a revitalizace panelových domů.

Výroba nábytku. Dodávka a pokládka masivních dubových podlah.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ INTERIÉRU V MODERNÍM I STYLOVÉM DESIGNU - kuchyně - nábytek - dveře - podlahy - sedací soupravy - zakázková výroba - prodej řeziva

Mikrospínače Elektromagnetické ventily

Společnost WOHER s.r.o. se specializuje na bazénovou technologii a montáže rozvodů bazénové vody, realizaci nových, rekonstrukce a opravy již stávajících rozvodů kanalizace, vodovodních řadů a přípojek, vnitřních vodovodů a výstavbu inženýrských sítí.

Společnost Stavební servis Slaba, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti stavebnictví. Do našeho portfolia patří realizace základových desek, hrubé stavby, fasády, rekonstrukce, půdní vestavby, rodinné domy, zemní práce a další stavební úkony.Naši firmu naleznete na adrese Akátová 134, Čakovičky. Stavební činnost, výstavba, práce: - ...

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Dodávky svařovacích a pájecích materiálů Lepidla Prodej spojovacího materiálu Brusné kotouče

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.