TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Obor hliníkové stavební kovovýroby, projekční a rozpočtářská činnost pro firmy - výrobce hliníkových portálových prvků (okna, dveře, výkladce, světlíky, prosklené fasády, zimní zahrady).

Vyrábíme a prodáváme: - plastové bazény - plastové jímky - plastové žumpy - vodoměrné šachty - retenční nádrže - plastové výrobky na zakázku - expanzní nádržky - prodáváme bazénové příslušenství.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady

Výroba, montáž: - dřevěné zimní zahrady. Dodávka, montáž: - okna, dveře - požární odvětrání únikových cest.

Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vám zajistí dodávku a montáž kvalitních bezpečnostních a protipožárních dveří značky Securido, které jsou vhodné nejen do bytu, ale také do kanceláře a paneláku. Nechte si poradit od odborníků z Olomouce a Prostějova jaké dveře budou ty nejvhodnější právě pro vás. Dveře Securido mají evropský certifikát, slouží ...

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Zabezpečení bytů - (prodej a montáž vchodových bezpečnostních a protipožárních dveří, zámků, kování, zámky proti zabouchnutí).

Velkoobchod + maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - výroba závitových tyčí a výkresových dílů (ohýbaný program) - plastové elementy - stavební chemie - těsnící a lepící pásky - přímý prodej, prodej na faktury s prodlouženou splatností - rozvoz firemními vozy k zákazníkovi do 24 hod. - ...

Výkup nadměrných a nevyužitých zásob. Vykupujeme: - nástroje -strojní zařízení -ruční nářadí -nástroje, elektromateriál -textilní metráž -spotřební zboží a podobné.

Velkoobchod: - stavebniny. Prodej: - kompletní sortiment stavebních hmot - zdících materiálů - betonové výrobky - zámkové a plošné dlažby - suché maltové směsi - pojiv - hydroizolace a tepelné izolace - zateplovací systémy - barvy a laky - stavební chemie - komínové systémy - střešní krytiny. Doprava ...

Prodáváme interiérové dveře značek PortaDoors, DRE, Invado, Solodoor a Voster. Vchodové dveře Mikea, plastová a hliníková okna a dveře, laminátové plovoucí podlahy Kronooriginal, koberce, vinyl, lina. V sortimentu naleznete i výrobky výrobce JAP, kterými jsou stavební pouzdra, půdní schody a skleněné dveře. Dále jsme partnerem prodejce kování ...

Zakázkové truhlářství a výroba nábytku. Vyrábíme: - Okna Euro 68 - Okna Euro 78 - Dveře balkónové- posuvné, skládací - vchodové dveře Euro 68 - vchodové dveře - interiérové dveře - Výkladce - Kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavné skříně, stoly lavice - ložnice - Kancelářský nábytek - Zakázkové ...

Prodej, eshop: - koupelnový nábytek - vany - vanové zástěny - sprchové kouty - sifony - kopelnové doplňky - vodovodní baterie.

Výroba a prodej PVC závěsů: - PVC závěsy - průmyslové závěsy - PVC pruhové závěsy - předělení prostoru - výkyvné dveře - svařovací závěs - svařovací zástěny - svařovací box - polykarbonát. Výroba lesních strojů: - odvětvovací stroje - lanové systémy.

Prodej, montáž: - podlahy, podlahové krytiny - PVC, linolea, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy - interiérové dveře a zárubně Řemesla, služby - podlahářské práce

Podlahy, sádrokartony, malby, dodávka a montáž dveří a zárubní, rekonstrukce interiérů.

Velkoobchod, maloobchod i se závozem v Olomouci: - strojní díly - upínací nářadí - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nařadí - svařovací technika - hydraulika - spojovací materiál - obalové materiály.

Vývoj, výroba a distribuce: - souprav pro regulaci nesoučasného vytápění - vytápění ovládané prostřednictvím internetu.

Výroba, montáž, demontáž: - dřevěná Eurookna v profilech IV68, IV78, IV88mm - dveře vchodové a interierové - zimní zahrady, posuvné a skládací stěny - žaluzie.

Návrh a stavba krbů, poradenská činnost a konzultace. Prodej: -krby a krbové vložky -kachlová kamna a sporáky -sálavé a akumulační krby -venkovní krby a grily stavěné -materiály pro stavbu krbů a kamen dodávka a montáž tříplášťových komínových systémů -teplovzdušné rozvody -krbová a kachlová kamna -zahradní ...

Prodejní sklad, e-shop - zabezpečovací technika - domovní automatizace - elektroinstalační materiál - svítidly a LED světelné zdroje.

Činnost: - stavební práce - malířské práce - zateplování fasád - izolace - pokládka zámkové dlažby - zahradnické práce

Skupina Ridera: - pevná paliva - kameniva, recykláty - stavební činnost.

Společnost Intertex Gala : přímý dovoz, prodej, velkoobchod - koberce a lepidla z USA a Kanady, vinylové čtverce VCT, bambusová podlaha.

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.