TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodejní sklad. Prodej: - barvy, laky. Centrála: - Stavební 1056, 500 03 Hradec Králové - tel: 495 540 310 - e-mail: colora@sayerlack.cz

Obchodní činnost, prodej: - barvy - laky - povrchová úprava dřeva.

Návrhy nátěrových systémů. Výroba a prodej antikorozních, průmyslových, stavebních nátěrových hmot.

Prodej: - antikorozní - průmyslová - stavební nátěrová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Nábytek, kuchyňské studio, studio zdravého. Společnost KASL, spol. s r.o. se jako soukromá nábytkářská firma zabývá Velkoobchodní prodej, dodávka - vybavení hotelů, penzionů, restaurací, gastro center, jídelen, domovů, ubytoven Studio zdravého spánku - matrace, rošty, postele, ložnice z masívu, skříně, vestavné skříně Kuchyňské ...

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.

Prodej: - podlahová krytina. Pokládka podlahových krytin.

Prodej, montáž, servis: - tepelná technika - kotle ústředního topení.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - posuvné dveře.

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Zabýváme se výrobou a montáží: - plastových oken - dveří - zimních zahrad - výloh - žaluzií - rolet - vnějších a vnitřních parapetů. Dodací lhůta se u nás pohybuje v rozmezí 3 - 4 měsíců. Poskytujeme 5-ti letou záruku.

Velkoobchod a prodej dřeva v Kroměříži nabízí firma AGMI s.r.o. Zajišťujeme na zakázku dle Vašich požadavků dřevěné vazby a krovy s možností impregnace, OSB desky, dřevo pro stolaře a truhláře, palivové dříví, palubky, stavební řezivo, řezání a hoblování dřeva. Požadovanou kvalitu řeziva si zvolíte sami při osobním výběru přímo u nás v ...

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, distribuce, dodávka, montáž: -plastové okna, okno, oken -eurookno, eurookna -dveře, dveří -služby: -Demontáž starých oken, montáž nových -Doprava -Zaměření -Likvidace odpadu -Montáž veškerých doplňků. Dodáváme i doplňky, jako jsou venkovní a vnitřní parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu a ...

Oprava: -ledničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby, mrazící boxy

Prodej, montáž: - žaluzie horizontální a vertikální - okenní a dveřní sítě - plastové shrnovací dveře - interiérové látkové rolety. - venkovní hliníkové rolety.

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Stavební bazar. Prodej,bazar: -zbytkový stavební materiál pro dům, zahradu,stavbu,truhláře,kutily, i firmy: -laminované výřezy -odřez dřevotřískových desek -krácené hranoly,okna,plechové okenice -dveře příčkové a hliníkové,zárubně -plastové a dřevěné lišty -zateplené a příčkové panely,nábytek a jiné.

Služby: - míchání: - průmyslové barvy - fasádní a interiérové barvy - lakování: - kompletní povrchové úpravy - dřevo, kovy, plasty - nástřiky plastů vodivými materiály Půjčovna: - ruční stříkací zařízení

Systém suchých omítkových a maltových směsí SALITH. Vápencové a vápenné výrobky: -kusové vápno -vápenné brikety -vápenný hydrát -mleté vápence a vápno -suché omítkové směsi -vápencové drtě -směsi pro stabuilizaci zeminy.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Dodávka: - koaxiální kabely - OPT kabely - UPT kabely - domovní telefony a videotelefony - konektory, spojky, redukce - antény - skupinové SAT a DVB-T přijímače - elektroinstalační materiál Služby: - projektová činnost v oblasti slaboproudých rozvodů, STA, TKR, DT a EPS - montážní činnost v oblasti výstavby a rekonstrukcí STA a TKR - ...