TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: - dveře - zárubně - kování Výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výstavba chladíren, mrazíren, hal a potravinářských provozů. Montáž, prodej dveřních a vratových systémů Hormann a cool it.

Maloobchod, prodej: -vybavení pro koupelny -sanitární keramika -koupelnový nábytek -vany, sprchové kouty, baterie.

Velkoobchod, maloobchod: -plastové rozvody EKOPLASTIK -potřeby pro instalatéry, topenáře. Instalatérství: -montáž rozvodů teplé a studené vody -plasty -měď*.

Zpracování recyklovaného kabelového PVC. Výroba - podlahové desky - zátěžové podlahy - zátěžové rošty - podlahy kamínkové - komponenty pro dopravní značení.

Výroba: -ozdobné pásky Bordury -Bordury -obkladové pásky -módní doplněk dlažeb Mozaika -keramická mozaika.

Naše společnost rozvíjí obchodní činnost v oboru vytápění a ohřevu užitkové vody. ZNAČKY: - Stiebel Eltron. - AEG Haustechnik - De Dietrich - Tatramat. Produkty: - elektrický ohřev vody - zásobníkové ohřívače vody - průtokové ohřívače - baterie k ohřívačům - bezpečnostní armatury - tepelná čerpadla - elektrické ...

Prodej, montáž: -plastová okna, plastové okno, plastových oken -eurookna, eurookno, eurooken -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií -zatahovací lamelové dveře, dveří -sítě proti hmyzu -čalounění dveří -rolety, roleta. Služby: -rámový i bezrámový systém zasklívání -lodžií, lodžie, skleníků -zimní zahrady, zahrada a jiné ...

VÝROBA, MONTÁŽ, SERVIS ROZVADĚČŮ: - elektrické rozvody, elektrické rozvaděče - ovládací pulty (plastové, ocelové) - montáže rozvoden nn - skladová technologie pro velké tresory bank - ovládací a svorkové skříně pro transformátory 400 kV, 110 kV. - opravy transformátorů 400kV, 110 kV – nn, části stíněné kabeláže, ovládací a ...

Výroba: - nábytek, kuchyně, dětské pokojíky, schodiště, interiérové i venkovní dveře.

Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - dřevěné dveře - nábytek pro prodejny.

Zámečnické práce. Stavební zámečnictví. Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: - stavební ocelové konstrukce a stavební zařizovací prvky - zakázková strojírenská kovovýroba, - výroba ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí - kovové, ocelové zábradlí - kovová vrata, brány a dveře, okna.

Podlahový servis. Komplexní podlahové práce. Podlahový servis, montáže podlah Nabízené práce v oboru: - příprava podkladu - podlahářství - kompletní renovace parket - broušení parket - parkety - plovoucí podlahy - montáž plovoucí podlahy - korkové podlahy - dřevěné podlahy - renovace podlah.

Návrhy, projekce, rekonstrukce, montáže: - ekologická spalovací zařízení - průmyslové výměníky - kompaktní spalovací jednotky - odlučovače tuhých látek - kryogenické vymražování - ekonimizér.

Montáže a demontáže technologické, (technologická) zařízení a technologií v oblastech potravinářství, energetika, strojírenství, ekologie. Máme velké zkušenosti v oblasti: -práce v průmyslu v oblasti: vodo-topo-plyn-elektro -potrubní rozvody z plastu, mědi, oceli a nerezi -duplikáty: sypké i tekuté (tuky, voda) -strojní propoje -montáže ...

Porcelanosa Grupo Koupelnové studio. Nabízíme kvalitní obklady, dlažby do koupelny, kuchyní i venkovní. Prodáváme sprchové kouty, hydromasážní vany, sanita, radiátory, koupelnový nábytek, doplňky, kuchyně, lepidla, spárovací hmoty známé španělské značky Porcelanosa.

MINIB s.r.o., Praha - výroba, dodávky - topné konvektory MINIB - vytápěcí tělesa pro vytápění interiérů. MINIB - držitel certifikátu managementu jakosti ISO 9001:2001 - výroba topných konvektorů. KONVEKTORY : - obsahují výměník tepla na horkou vodu umístěný v nerezovém žlabu - dodávají se v provedení s ventilátorem (s vynucenou ...

Výroba: - podlahové teplovodní topení MINIB - stavebnicový systém MINIB Modular.

-dodávka a montáž geomříží -zpevňování svahů a podloží Prodej, dodávka a montáž: -plastová okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -hliníková okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -zimní zahrady -verandy -zasklívání balkonů -markýzy -rolety -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu

Výroba, dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - sekční, průmyslová vrata - hliníkové zimní zahrady - bezpečností dveře - interiérové dveře - rolety, žaluzie. Práce: - zasklívání balkónů, lodžií.