PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hodinový manžel, služby: - montáž dveře, zárubně - montáž vybavení koupelen - obklady, dlažby - zahradnické práce - zednické a obkladačské práce - pokládka podlahových krytin Výroba, montáž: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně

Prodej, montáž: - protipožární dveře - hliníkové, ocelové - protipožární stěny - bezpečnostní dveře - protipožární revizní dvířka - hasicí přístroje a hydranty - plynová dvířka HUP. Revize protipožárních uzávěrů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - dveře - schodiště

Dlaždičské práce - pokládka zámkové dlažby, kamenné dlažby.

Práce, služby: - zedník, zednické - sádrokartonářské - omítkářské - obklady, dlažby - kamenné koberce

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Provádíme prodej a instalace infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelné ochrany venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Dodáváme profesionální topidla, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Výroba: - dveří - pokosů, úkosů a oblouků - bočních světlíků a nadsvětlíků Prodej: - dveře (bílé, vchodové, dýhované, bezpečnostní) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubně, okna - kování, podlahy, vitráže.

Nabízíme střídavé a stejnosměrné regulované pohony, frekvenční měniče, softstartéry, motory, elektropřevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy vše od firmy Siemens. Provádíme certifikovaný servis a opravy měničů Siemens a montáže zařízení.

- Kyslíko-palivové hořáky s povrchovým směšováním - Příslušenství - Leštění plamenem

Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová Studio zdravého bydlení Prodej a pokládka podlahových krytin. Nabízíme plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové a PVC, koberce. Prodáváme ortopedické, zdravotní matrace, polštáře, přikrývky, rošty, garnýže. Postele, nábytek. Terasy WPC Provozujeme eshop. Provádíme hloubkové čištění ...

Koupelnové studio, prodejna a e-shop. Kompletní realizace a rekonstrukce koupelen Liberec. Sortiment prodejny a e-shopu: Koupelnové obklady a dlažby Sanitární keramika a technika Začišťovací lišty Stavební materiál do koupelen Stavební chemie Koupelnový nábytek Služby: Grafické zpracování návrhů Dodání koupelny na ...

Dodáváme mechanické i elektrické systémy otevírání oken a světlíků, ventilací a požárního odvětrání.

Naším hlavním záměrem je poskytování profesionálních služeb a kompletních dodávek kanalizačních a odvodňovacích systémů pro zákazníky, stavebniny i stavební a montážní firmy.

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Výroba: - radiální ventilátory, nízkotlaké, vysokotvaré, středotlaké - cyklonové odlučovače - rotační uzávěry - průmyslové filtry - šnekové dopravníky - kotle na dřevní odpad do 500kW - kruhové potrubí sk.I, II, III - čtyřhranné potrubí sk.I, II, III - montáže vzduchotechniky.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Výroba, montáž, oprava, servis: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna - zimní zahrady

Tesařské a pokrývačské práce - kompletní dodávky střech - krovy - roubenky - pergoly - přístřešky, garážové stání. Dodávka - střešní krytina - stavební řezivo.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy - PVC podlahy - korkové podlahy - koberce - sportovní podlahy.

Zabýváme se výrobou interiérových dveří a zárubní.

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Prodej: - polypropylenová vlákna do betonu - betonové stavební prvky - separační posyp pro tvorbu barevných efektů a tónování povrchu - barevný vsyp na bázi cementu s aditivy pro barvení, tvrzení a následné texturování povrchu - nářadí