TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Truhlářství Padevět. Výroba - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - dětský nábytek - koupelnový nábytek - dveře. Dílna: Mírová ul. 257 41 Týnec nad Sázavou

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Internetový prodej koupelnových výrobků značky HOPA. Čalounění dveří Doplňky koupelen a WC Infrasauny Instalační materiál a doplňky Keramické doplňky Koupelnové radiátory a el. sušáky Koupelnový nábytek Obklady a dlažby Obložky zárubní Odtokové žlaby Parapety Parní a sprchové boxy Podlahy PVC obklady a palubky Sanitární ...

Legrand, světový specialista ve výrobcích a systémech pro elektrické instalace a datové rozvody v oblasti bytové, komerční a průmyslové. Rozvod a jištění elektrické energie - rozváděče a rozvodnice - modulární jističe a proudové chrániče - modulární ochranné a měřící přístroje - výkonové jištění a spínání.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní krytina BRAMAC -BRAMAC MAX* -Alpská tačka -Alpská taška Classic -Moravská taška Plus -Římslá taška -Bobrovka -zdvojená Bobrovka -Tegaht -Reviera.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Výroba a montáž - hliníková okna - hliníkové dveře - prosklené fasády - zimní zahrady

Prodej - fasádní systémy z hliníku Vývoj a výroba - fasádní systémy z hliníku Prodej - střešní systémy z hliníku Vývoj, výroba - střešní systémy z hliníku.

Kompletní dodávky střech na klíč. Prodej klempířského materiálu a prvků. Výroba atypických klempířských prvků. Střechy nové, opravy a rekonstrukce. Vysekávací stroj, 8m ohýbačka plechu.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Velkoobchod topeni, ohřev: -plynové kotle -elektrokotle -kotle na tuhá paliva.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

Výroba a prodej: - syntetické pryskyřice: - základní a modifikované nízko, středně a vysoko molekulární epoxidové pryskyřice - alkydové pryskyřice - kalafunové lakařské pryskyřice - vodourozpustné pryskyřice. Finální kompozice z pryskyřic pro použití ve stavebnictví, elektrotechnice a spotřebním průmyslu. Základní ...

Nabízíme sortiment výrobků určených k ochraně inženýrských sítí, především kabelů. Dodáváme kabelové žlaby, ochranné trubky, krycí desky či výstražné folie.

Výroba, montáž: -plastová a hliníková okna a dveře

Prodej, e-shop: - barvy - ředidla - čističe

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - pergoly

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

Dodávka, montáž: - technologické trubní rozvody - nerezové potrubí - plastové potrubí - měděné potrubí - černé potrubí.

Prodej, montáž: - sádrokarton - minerální podhledy - izolace - dveře - parapety - stavební chemie

Velkooobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, kabelová oka, spojky - svítidla a zdroje světla, nouzová svítidla - instalační materiály, lišty, trubky, žlaby - modulové přístroje do rozvaděčů - výkonové jištění, stykače, relé - rozvaděče, pojistkové skříně - domovní i průmyslové zásuvky a spínače - domovní ...

Zabýváme se veškerými službami v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zajistíme, jak projekční, montážní a servisní práce, tak i dodáme softwarové aplikace, údržbu systémů a poskytneme odborné konzultace. Součástí nabízených služeb je i výroba rozvaděčů. Provádíme tyto služby: - regulace kotelen, výměníkových stanic - ...

Jsme dovozce výrobků pro předpovrchové a povrchové úpravy kovů. Výhradní zastoupení značek: FreiLacke a HAUG CHEMIE Dovoz, prodej: - výrobky pro předpovrchové a povrchové úpravy kovů. - sklad barev a laků - práškové nátěrové hmoty a průmyslové laky - chemikálie pro předpovrchovou úpravu kovů a jiných materiálů Míchání mokrých ...