TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Internetový obchod, e-shop: - koberce - dětské koberce.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Velkoobchod: - dveře - skleněné, dřevěné, laminátové - dveře vstupní i interiérové - kliky - posuvné systémy - doplňky.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - instalatérské práce, voda-topení - elektroinstalační práce - zateplování fasád - montáž oken - rekonstrukce. Služby: - cenové nabídky a poradenství - vyřízení dokladů k získání dotace z programu "zelená ...

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce - pokládla střešní krytiny, krovů - stavba pergol, přístřešků - montáž střešních oken a světlovodů.

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

Stavební činnost: - zateplování fasád - fasádní nátěry - čištění a renovace fasád - systémy pro obklady a dlažby - podlahové systémy - sádrokartony - bytová jádra - stavební úpravy.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Velkoobchod: - obklady - dlažby - koupelnové vybavení Rekonstrukce: - koupelny, koupelen - bytová jádra

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Dodávka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum - PVC podlahy, koberce. Práce: - podlahářské.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, zátěžové, běhouny). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - elektromontáže - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Renovace dveří, renovace zárubní a fototapety jsou ideálním řešením. Provádíme renovace dveří, renovace zárubní, renovace nábytku, kuchyňských linek a restaurování-repase dveří. Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní. Nabízíme i tepelně úsporná opatření - zateplení oken izolačním dvojsklem a zatěsnění obvodovým silikonovým těsněním. ...

Prodej, servis: - profesionální elektronářadí - příslušenství ( pilové kotouče, pilové pásy PILANA, brusné pásy, vrtáky, prorážecí vrtáky, pilové kotouče HM, sekáče, dláta, šroubováky, klíče očkové a stranové ) - vzduchové ( pneumatické ) nářadí - zahradní nářadí - závitníky - profesionální kleště - industriální nářad - dílenské ...

Hodinový manžel, služby: - zámečnické a údržbářské práce - drobné opravy a údržbu bytů, domků nebo kanceláří - pokládka plovoucích podlah, koberců - zednické a sádrokartonářské práce....a další

- Elektroinstalační materiál - Elektroinstalační práce - Sestavení rozvaděčů - Revize -elektroinstalací, hromosvodů -spotřebičů, ručního nářadí - Školení Vyhláška 50/1978 Sb.

Velkoobchod, maloobchod: - zdravotní a sanitární keramika - koupelnový nábytek a doplňky - vodovodní baterie - vany a sprchové kouty - obklady a dlažby.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely - vodiče - spínače, zásuvky, vidlice - krabice instalační, lišty, žlaby, trubky PVC -jističe, stykače, motorové spouštěče, chrániče - zásuvky a vidlice systém CE - světelné zdroje lineární žárovky, výbojky, zářivkové trubice - zářivková tělesa, svítidla - ...

Prodej paliva: - uhlí - koks - pevná paliva - černé, hnědé uhlí - dřevěné, uhelné brikety - palivové dříví na zátop. Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva - skládání uhlí pásem až do sklepa.