PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, e-shop: - kuchyňské spotřebiče - kotle - topení - umyvadla - vany - WC.

Výrobní a montážní společnost: - okna a dveře - hliníkové prosklené fasády - zimní zahrady - listovní a poštovní schránky.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Stavební práce: - omítky - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce.

Prodej - dětské koberce Velkoobchodní prodej - podlahové krytiny Výroba - dětské koberce Velkoobchodní prodej - izolace Velkoobchodní prodej - stavební materiál.

Výroba a prodej dveří a zárubní - posuvné dveře - smrkové palubkové dveře bez povrchové úpravy vchodové, vnitřní i zárubně

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu i z lamina - skříně - postele - kuchyně - podlahy - dveře - altány, přístřešky.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - rolety, žaluzie, sítě - garážová vrata - ploty dřevěné, plastové, hliníkové

Konstrukce, výroba, servis, opravy: -vstřikovací formy pro lisování plastových dílů (převážně pro automobilový průmysl) -měřící i výrobní přípravky, střižné nástroje. Výroba: -slévárenské kovové modely, jaderníky, kokily a tvarové vložky -strojní díly.

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Činnost: - diagnostika, oprava, servis kogenerační jednotky a záložní zdroje elektrické energie - instalace hnacích agregátů Oprava, servis: - stavební stroje CATERPILLAR - dodávka náhradních dílů

Výroba a montáž: - hliníková okna a dveře včetně automatických - dělící stěny, zimní zahrady - zasklené balkóny, fasádní systémy - protipožární dveře Druhy profilů: -hliník Sanay Kapacita výroby je přibližně 150 kg Al profilů denně. Do výplní oken, dveří, fasád apod. je možné použít jednoduché sklo, dvojsklo, trojsklo speciálně ...

Klempířské a pokrývačské práce - montáž, dodávka a výměna všech klempířských prvků, žlaby, svody, úžlabí - rekonstrukce šikmých a plochých střech - pokládka krytiny.

Zakázkové truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - dveře - ploty, pergoly

Výroba a montáž: - bezrámové a rámové zasklívání balkónů a lodžií - zábradlí na lodžie a balkóny - stříšky nad vchody, balkóny a lodžie - zavětrování vchodů - zimní zahrady - světlíky - skleníky - rekonstrukce, repase balkónů

Tepelná čerpadla. Solární panely. Topení-voda-plyn.

Prodej, e-shop - saunová kamna - parní generátory - infrasauny - saunové doplňky. Provozovny Praha: Obchodní centrum Průhonice Nákupní galerie MODO V Oblouku 800 252 43, Průhonice tel. 267 31 40 79

Výroba a prodej: -shrnovací lamelové dveře -dělící shrnovací stěny -dveře veškeré typy -posuvné dveře -polstrování a čalounění. Zaměření, výroba, montáž, prodej.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Vývoj, výroba: - kabelových svazků - kusová i sériová výroba pro průmysl, lékařství, optiku a dopravu.

Velkoobchod s železářským zbožím: - stavební a nábytkové kování - bezpečnostní kování a bezpečnostní závory - automoto-zámky, autoblokace - zadlabací zámky, vložky, visací zámky, zámky na kola - závěsy, dveřní zavírače a dovírače - trezory, peněžní kasy, poštovní schránky, hobby boxy - drátěná šroubovina, záclonovina, baterie ...

Montáž a údržba: -elektrické zařízení -hromosvody.

Velkoobchod: - elektrotechnický materiál - kabely a vodiče silové, nehořlavé, výtahové, datové, sdělovací - jisticí, spínací a ovládací prvky - rozvaděče a rozvodnice - trubky.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.