TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Prodej: - instalatérský materiál.

Výroba: -plastové nádrže, septiky. -plastové čerpací jímky. -domovní čistírna odpadních vod. -biologické plastové zemní filtry. -plastové kanalizační šachty.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - schody - dětské pokoje - dveře

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: - plastové bazény - plastové nádrže válcové, hranaté, oválné - plastové výrobky do potravinářského průmyslu - hasičské nádrže, boxy na převoz zvířat - lapače tuků - lapače ropných látek - tříkomorové jímky - jímky na vyvážení - šachty - biologické zemní filtry Bazénové ...

BPAS.CZ s.r.o. je společnost, poskytující služby v oblasti stavebnictví. Můžete se přijet do stavebnin podívat na materiály nebo pro radu, rádi Vám pomohou při Vašich realizacích.

Topenářské práce - servis a montáž kotlů - podlahové topení - vodoinstalatérské práce.

Prodej, pokládka - koberce - PVC - plovoucí podlahy.

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

Těžba a zpracování: -nerostné suroviny. ŠTĚRKOVNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946 -tel.:572432314, 602568333 -e-mail: straka @ dobet.cz . BETONÁRNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946: -tel.:572432324, 572432333 -fax: 572432325 -e-mail: beton.onv @ dobet.cz . Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Výroba, doprava, ...

Prodej: - elektroinstalační materiál - videstudio EVIS.

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Společnost ELMET TRADE se zabývá distribucí a prodejem ohřívací techniky značky Elektromet v České republice. Jedná se hlavně o kotle na tuhá paliva, bojlery, ohřívače vody, solární výměníky, akumulační nádoby, solární systémy, solární kolektory, automatické kotle či kotle na pelety.

Pobočka společnosti CEMEX. Betonárna - pro zimní období vybavena zařízením pro ohřev záměsové vody. - vybavena zařízením pro předehřev kameniva. - součástí betonárny je i recyklační zařízení pro zpracování zbytkového betonu.

Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Maloobchod, prodej: -koberce -záclony -bytové doplňky -textil -povlečení -peřiny z dutého vlákna -peřiny pro alergiky a astmatiky -čistírna peří -šití peřin i atypické rozměry -francouzské peřiny.

Specializovaný prodej: -střešní materiály -pokrývačské, klempířské, tesařské -Bramac-betonová krytina -Borga-tašková krytina, trapezový plech, okap -Ondusteel-plechová tašková krytina -Velux-střešní okna, okno -Střešní latě-dřevo -IKO Belgie-bitumenový šindel -Juta-difuzní fólie -Plastmo-okapový systém -TopWet-střešní vpusti ...

Prodej, maloobchod: -stavební materiály

Prodej, montáž: -okna plastová, hliníková -dřevěná eurookna.

Okna plastová, hliníková, dřevěná eurookna.

Truhlářství, výroba: - dveře - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - pergoly Tesařské práce.