TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej, maloobchod, velkoobchod. Koberce: -kusové-materiál 100% vlna, PP heatset -kolekce HABITAT navazuje na dlouholetou tradici výroby koberců v Náměšti -dovoz Belgie-firma Ragolle, Beaulieu moderní i klasické dezény. Podlahové krytiny: -velký sortiment, zajímavé ceny (SPOLTEX). Bytový textil: -kompletní sortiment českého bytového ...

Firma Ladislav Smolík je spolehlivý a profesionální partner pro vaše stavební projekty. Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují zednické práce, malířské práce, bourací a interiérové práce, rekonstrukce bytových jader, pokládku dlažeb a obkladů. Máme dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým pracovníků, kteří vám zajistí kvalitní a ...

Prodej, servis, výroba: - rozvaděče pro přístupové sítě - elektronické komunikační systémy Velkoobchod: - kancelářská technika - telekomunikační technika - kancelářské potřeby Obchodní zastoupení: - Praha, K Červenému dvoru 25, Tel./fax: 272706192 - Brno-Modřice, Masarykova 118, Tel: 532192550, Fax: 532192509 - Prostějov, Žižkovo ...

Společnost ADK Klima s.r.o. je odborníkem v oblasti klimatizací, vzduchotechniky, chlazení, topení a tepelných čerpadel. Naše služby zahrnují projektování, dodávky, montáže, servis a poradenství, a to vše s důrazem na ticho, spolehlivost a čistý vzduch.

Naše společnosti nabízí profily pro vaše okna a dveře Inoutic. Dodáváme nejen plastová okna, ale i dřevěná okna - eurookna, hliníková okna a dveře. Zimní zahrady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topení, voda, plyn - instalatérské potřeby - vodoinstalatérské potřeby - topenářské a plynařské potřeby.

Prodej: - příslušenství pro vodo - topo - plyn - kamna, krby - vybavení koupelen.

Společnost Fastek je dodavatel spojovacího materiálu a železářského zboží. Velkoobchod, distribuce, prodej: -spojovací materiál z oceli, nerezu, mosazi, mědi, hliníku -železářské zboží: -matice, podložky -metrické šrouby -šrouby do plechu -univerzální vruty -vruty do dřeva -závlačky, kolíky -trhací nýty -kotevní a ...

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu

Autodoprava a agroslužby. Betonárka. Stavební činnost. Betonárna Nádražní 484, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou.

Dovoz, distribuce: - lakovací systémy a příslušenství - autolaky - nátěrové hmoty - vybavení autolakoven.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti autodopravy a logistiky? Dvořák team, s.r.o. je vaše řešení! Sídlo naše firmy najdete na adrese Novoveská 199/9, Ivančice, kde se věnujeme poskytování komplexních služeb v oblasti silniční nákladní dopravy. Naše služby zahrnují rozvoz, distribuci a skladování zboží, a to nejen po České republice, ale i po ...

TSC stavebniny s.r.o. je dynamická firma se sídlem v Toužimi, která se specializuje na prodej širokého spektra stavebních materiálů, krmných směsí pro hospodářská zvířata a zahradních substrátů. Jejich nabídka zahrnuje: - Zdící systémy pro různé typy konstrukcí - Střešní krytiny odolné proti povětrnostním vlivům - Stavební chemie pro ...

Pokrývačství Bušta spol. s r.o. se již od roku 1993 specializuje na pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Řemesla, služby - klempířské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - izolační práce Prodej, montáž: - střešní krytina - střešní okna Pokrývačství Bušta spol. s r.o. Vám zajistí kompletní dodávku všech typů střech na ...

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

Společnost Belle Bohemia s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá pokládkou žulových dlažeb, mramorové mozaiky, zámkových dlažeb ručně i střejem, a to včetně bouracích, zemních a výkopových prací. Současně prodáváme také dlažební kostky a zámkovou dlažby.

Prodej - koberce - podlahové krytiny Prodej - textilní zboží ručníky, povlečení, ložní prádlo, ubrusy.

Prodej a pokládka vinylových, korkových, kompozitních, laminátových a dřevěných podlah, PVC a koberců. Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.

SIMPLY INSULATION s.r.o. je stavební firma - zateplování fasád, montáže plastových oken a dveří, omítek, dekorativních omítek.

Provádíme pozáruční servis výrobků Ideal Standard, vykonáváme práci hodinového manžela

Skladová okna Vám dodají okna a dveře do 3-6 týdnů. Spolupracují také s eshopem Stinio.cz, který se specializuje na prodej vnitřní stínicí techniky.

Elektromontážní práce, rekonstrukce, oprava: -elektrooprava -výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení -elektroinstalace v rodinných domech a bytech -veřejné osvětlení -veřejný rozhlas. Revize-elektrické vedení NN. Výroba: -elektrické rozvaděče.

Xvent s.r.o. se specializuje na průmyslové vytápění, vzduchové clony, rekuperační jednotky a čističky vzduchu.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.