PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod: - topenářský a vodoinstalační materiál - komínové systémy - plynařský materiál - kotle Immergas - nerezové zásobníky, tepelná čerpadla - kamna

Truhlářská výroba. Zakázková výroba a montáž: -eurookna včetně IV78 v protihlukovém provedení -vchodové vnitřní dveře -interiéry. Všechny výrobky jsou atestovány.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti stavebních a zemních prací, autodopravy, prodeje nových bytových jednotek a prostor k pronájmu. Působíme na trhu již od roku 2001. Zabýváme se průmyslovou i bytovou výstavbou a působíme převážně na Blanensku. Disponujeme moderní technikou 20-ti kmenovými zaměstnanci, kteří jsou speciálně školení a ...

Velkoobchod: -Kari sítě -betonářská ocel -dráty pozink, žíhané, ostnaté -pletiva pozink, plastové, rabicové -spojovací materiál hřebíky stavební, lepenkové, kolářské, vruty, šrouby, podložky, hmoždinky -izolace: -tepelné, akustické, protipožární firmy ISOVER, ROCKWOOL, ORSIL, NOBASIL -polystyrén -pěnový ...

Zakázková truhlářská výroba - dřevěná eurookna (platný certifikát kvality) - interiérové dveře - zimní zahrady - schodiště

Truhlářství Výroba schodů, oken, dveří, palubek, nábytku a atypických výrobků.

Dodávka: - materiály pro odvodnění ploch - systémy pro vsakování dešťových vod - odlučovače ropných látek.

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - výstavba základové desky - výstavba zděných plotů, oplocení.

Prodej a montáž: - plastová okna a dveře - interiérové dveře - vstupní dveře do bytu - sekční garážová vrata

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

Vyrábíme a dodáváme deskové výměníky tepla, výměníkové stanice, kompaktní předávací stanice, vzduchové chladiče, kondenzátory, spirálové výměníky tepla, trubkové výměníky tepla, separátory, dekantační odstředivky a bubnové rotační zahušťovače, vybavení nádrží, čerpadla, ventily a membránovou filtraci.

Dodávka: - kabelové ochranné potrubí pro silnoproudá i slaboproudá vedení (kabelové chráničky).

Činnost: - suchá výstavba - montáž sádrokartonu - foukaná izolace - montáž střešních oken

Prodej: -cihlový systém POROTHERM -přesné tvárnice HEBEL -cihly: -plné -lehčené -bílé -šamotové -klinkery RÓBEN -lícové cihly -překlady.

Distribuce a výroba kabelů, redukcí a příslušenství pod vlastní značkou PremiumCord. Autorizovaná distribuce: - Aten - Igitus - ClickTronic - Home Theater - Qnap - Acar - Sunix - Manhattan - Armor - D-clean - Conteg - goobay.

Realizace bytových a nebytových interiérů. Nabízíme Vám dodání materiálu a jeho následnou odbornou montáž: - stínící technika - dveře, zárubně - podlahy - schody.

Montáž: - napínané stropy jsou nástupcem klasických stropů ze sádrokartonu, představují závěsný stropní systém skládající se ze dvou základních komponent – obvodového profilu a lehké membrány z PVC, která se napíná a upevňuje na danou plochu. Vedle stropů může být tento systém použit také na stěny, na vytváření stropních i nástěnných maleb, ...

Výroba kovaných plotů, bran, zábradlí. Prodej - plastová okna - žaluzie - sítě do oken - interiérové dveře - střešní krytina - krby, kachlová kamna.

Prodej stavebnin - cihly - cement, vápno - stavební chemie - obklady a dlažba - betonové výrobky.

Stolařství, truhlářství. Výroba: -stolařské výrobky: -nábytek všeho druhu -okna -dveře -dřevěné schody -obaly všech velikostí: -dřevěné -sololitové.

Koupelnové studio. - tvorba 3D pro grafický návrh koupelny - vybavení pro koupelny - sanitární keramika, vany sprchové vaničky, masážní systémy, sprchové kouty, sauny, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, obklady dlažby - prodej sortimentu voda a topení -koupelny na klíč

Služby: - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - montáž venkovních rozvodů tepla, teplé užitkové vody i minerální vody, s použitím předizolovaného plastového flexibilního potrubí Flexalen - výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře

Dovoz, import: -solární panely a systémy firmy XAFIS z Řecka - vhodné pro ohřev užitkové vody v bazénu či sprchách. Projektování, realizace, montáže, prodej: -sluneční kolektory -solární systémy -bojlery.