TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Podlahářské práce, podlahářství: -vyrovnávání a zahlazení podkladu -renovace dřevěných podlah broušením, tmelením, lakováním. Prodej, montáže, renovace, pokládání: -parkety -podlahy dřevěné, laminátové, linoleum, plovoucí -korek -koberce -PVC. E-shop podlahovin + Půjčovna brusek na parkety a vysoušečů .

Služby, obchod, prodej, pokládka: -vinylové podlahy (teplé, nehlučné, antistatické, pohledové, bohatý výběr) -kompletní sortiment Marmolea, Marmoleum -linolea přírodní, linoleum -podlaha vinylová, kaučuková, korková, dřevěná, bambusová, laminátová, dýhovaná, exotická -dubové, bukové parkety, palubky, PVC, bytové koberce i ...

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kuchyňské dřezy - kuchyňská dvířka - vodovodní baterie - elektrospotřebiče - kuchyňské linky na zakázku - drátěný program.

Prodej, pokládka, poradenství: -podlahové krytiny: -koberce, PVC*, Vinyl, plovoucí podlahy, korek -čistící rohože, doplňky -zátěžové podlahoviny...

Práce: - posudky a expertizy stavební - akustické studie - tepelné a zvukové izolace - asfaltové krytiny a šindele - plovoucí podlahy - zateplování fasád.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Zemní práce bagrem - 5 tun na gumových pásech a kolovým nakladačem 4 tuny Sekání trávy strojem, čištění toků, opravy komunikací uskladnění sutí, nakládání s odpady přeprava kontejnerů 4 tuny prodej štěrků, písků, betonářských štěrkopísků manipulace dřeva na skladě vlasrní areál v Javorníku poblíž vlakového nádraží

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠÍ SPOKOJENOSTI Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Úklidová firma: -mytí oken a skleněných výloh -výškové čistící práce -praní a žehlení prádla. Prodej: -sanitární technika.

Prodej: -obklady, dlažby -keramika -exkluzivní koupelny -parkety, parketa.

Dodávky pro stavbu, rekonstrukci, nebo modernizaci vašeho domu či bytu: -zdivo, stropy -omítky, malty, stavební chemie -komíny, střešní okna -střechy -izolace, polystyrén -betony, dlažby -zahradní architektura -sádrokartony, dveře -obklady, dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie -vany, sprchové kouty -koupelnový ...

Velkoobchod, maloobchod: -stavebniny-stavební materiál -zdící materály -izolace -obklady, dlažby.

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Obchodní firma. Nabídka: -velkoplošné, dřevěné parkety a plovoucí parkety s povrchem lamino, korek, linoleum, dýha, dřevo. Zastoupení firmy MEISTER.

Dodávka, montáž plastových oken. Developerské projekty.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování fasád Dodávka, montáž, servis: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - rolety, žaluzie

Velkoobchod, maloobchod, prodej - sušené truhlářské řezivo: - podlahové a obkladové palubky - borové řezivo - velkosklad řeziva - smrk, buk, dub, borovice, olše, jasan, javor, modřín, topol, bříza.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - barvy - nátěrové hmoty - ředidla - laky Výrobky: - syntetické barvy na železo a kov - syntetické barvy antikorozní - syntetická barva jednovrstvá - antikorozní rychleschnoucí barvy - základové a podkladové barvy - lazury na dřevo - silnovrstvé, slabovrstvé - impregnace, napouštědla, lepidla - ...