PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavebniny: -stavební materiál -levná keramická dlažba -obklady -lepidla -a další.

Tesařské práce Truhlářské práce Topenářské práce Zateplování fasád Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna - eurookna Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - dřevěné plovoucí podlahy Stavební činnost - rekonstrukce budov Zednické práce.

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Výroba nábytku na zakázku: -kancelářský nábytek -kuchyně včetně spotřebičů -dětské pokoje -ložnice -okna, dveře -vestavěné skříně -schodiště -nábytek pro hotely, restaurace -zahradní altány.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Aplikace a prodej - termokeramické nátěrové hmoty ThermoShield k využití ve stavebnictví i strojírenství Prodej - trubkové sanitární a vytápěcí systémy JOHN-GUEST Půjčovna - čistící zařízení - průmyslové vysavače - výčepní zařízení s chlazením

Autorizovaný prodejce výrobků firmy SULKO. Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna - příslušenství ke všem výrobkům.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Prodej, montáž, instalace, výměna, zaměření: - plastová okna - sítě proti hmyzu - žaluzie - parapety. Provádíme stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytů - zatepleni fasád.

Zabýváme se: - pronájem a servis mobilních toalet. Boxi standart: - odvětraný fekální tank s obsahem 227 litrů - pisoár - háček na oděvy - zrcátko - držáko dvou rolí toaletního papíru - hmotnost 80 kg - rozměry 1400 x 1100 x 2400 mm. Boxi voda: - odvětraný fekální tank s obsahem 227 litrů - pisoár - háček na oděvy - ...

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Prodej přírodního a umělého kamene: - obklady a dlažby - pískovec - vápenec - břidlice - žula - mramor - adezit - opuka - porfyr. Prodej umělého kamene: - skála - břidlice - pískovec - cihlovka - travertin.

Montáž, opravy, servis: -plastová okna -eurookna

Dovoz, prodej: - plastové a nerezové vázací pásky + příslušenství - kabelové příchytky, distanční rozpěrky - nerezové kotvící systémy - plastové, gumové a mosazné vývodky - kabelové ukončovací a spojovací prvky - teplem smrštitelné trubice a tvarované díly WAPROTUBE - teplem smrštitelné kabelové soubory do 1 kV - ochrany vodičů - ...

Obchodní činnost: - CONTOPP – přísady do potěrů - inteligentní systém zušlechtění potěru / betonu pro získání výjimečných fyzikálně-mechanických vlastností. - TEGO ADDIBIT- adhézní přísady a emulgátory - PRODORAL - utěsňování domovních plynovodů - PROTEGOL - antikorozní ochranu armatur

Vzorková prodejna. Výroba, prodej: - dřevěné okenní rámy - dveře z masivu - dřevěné dveře interiérové - dřevěné dveře vstupní (exteriérové) - posuvná okna - prosklené stěny - dřevěná garážová vrata - prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény - dřevěné výplně stavebních otvorů.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Zabýváme se: - těsnění oken a dveří - opravy a rekonstrukce oken a dveří - výroba a montáž nábytku na míru - vestavěné skříně, kuchyně - pergoly.

Od roku 1990 se zabýváme projektováním pozemních staveb. Jsme schopni zajistit zpracování projektu od studie až k provedení prováděcí dokumentace, úzce a dlouhodobě spolupracujeme též s řadou spolehlivých dodavatelských a stavebních firem. V poslední době se specializujeme zejména na navrhování konstrukcí velkorozponových hal pro průmyslové a ...

Servis, opravy plastových oken: -přesklení -opravy kování -žaluzie -sítě proti hmyzu.

Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Přípojky NN. Elektroinstalace - průmyslové objekty, rodinné domky zděné, dřevostavby. Montáž hromosvodů. Výroba a montáž: - rozvaděčů NN. Montáže, opravy a údržba MaR (měření a regulace). Zabezpečení objektů, slaboproudé rozvody. Elektrické vytápění. Montáže, opravy, údržba - veřejného ...

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, kladení, instalace: Koupelny na klíč -obklady a dlažby -zdravotní keramika: -sanitární keramika: -WC, umyvadla LAUFEN, VILLEROY & BOCH, JIKA, IDEAL-STANDARD, KOLO, KERAMAG, RIHO, TEIKO, (ocelové) KALDEWEI -sprchové kouty HÜPPE, RAVAK, RONAL -předstěnové instalační systémy DAL ...