TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek z LTD i masivu, postele, vestavné skříně, dveře, obložky a vrata z masivu, laboratorní nábytek, kuchyňské linky, postele, stoly, lavice atd.....

Výroba, prodej, montáž: - hliníková okna, dveře - prosklené fasády - interiérové příčky - zimní zahrady - protipožární dveře

Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.

Dovoz, distribuce, pokládka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - PVC, linolea - koberce

Prodej - impregnační nátěry Prodej - řezivo - dřevařské výrobky - truhlářsky zpracovaný materiál Prodej - hřebíky.

Čištění - interiéry automobilů Nákladní autodoprava Čištění - sedací soupravy - koberce Montáž - vnitřní dveře - obložkové zárubně Podlahářské prácepokládka a renovace - podlahy.

Stavební firma: - vodohospodářské stavby, - zemní práce, - výstavba opěrných zdí z lomového kamene - kladení zámkových dlažeb - dlažby z lomového kamene Prodej: - písek, kamenivo, lomový kámen.

E-shop: - infrasauny - mobilní vířivky - mobilní klimatizace - skákací atrakce - trampolíny

Výroba, e-shop - energetické klíče - úchyty - šrouby.

Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - EURO okna (eurookna) - žaluzie - okenní sítě proti hmyzu - sádrokarton, podhledy AMF. Zednické práce.

Prodej, montáž, realizace střech, konzultace, zaměření, rozpočet: - komplexní střešní systémy Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - střešní doplňky - střešní folie a membrány. Půjčovna, pronájem: - lešení PLETTAC SL-70 - pronájem strojů Schlebach. Výškové práce.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastové prvky do stavebnictví - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, stínící technika - rolety - bezpečnostní kování - parapety - plastové sítě do oken proti hmyzu - zimní zahrady - plastové konstrukce - fasády z profilového systému DECEUNINCK - hliníková okna, dveře z profilu ALUPROF - garážová ...

Výroba: - dřevěné eurookna - vchodové dveře - balkonové dveře - posuvné terasové dveře - posuvné terasové dveře HS Portal - skládací dveře - zimní zahrady a prosklené sestavy, výlohy - okenice.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Dodávka a montáž - garažová a průmyslová vrata - vjezdové brány Zasklívání lodžií E-shop - stavební materiál Prodej a montáž - plastová a hliníková okna Dodávka, montáž - hliníkové pergoly

Jsme český výrobce. Vyrábíme a montujeme plastová okna a dveře. Dodáváme Eurookna, vnitřní dveře, střešní okna, žaluzie, parapety a sítě proti hmyzu. Kompletní fungující servis od výroby po montáž. Možnost splátkového prodeje. Cenová nabídka zdarma.

Výroba, prodej a montáž: - plastová okna a dveře.

Velkoobchod, maloobchod: - materiály pro kanalizace, vodovody a plynovody.

Maloobchod, prodej: - materiál vodo, topo, plyn - vodoinstalační materiál - baterie, armatury - dřezy. Práce, údržba: - drobné instalatérské práce. Rekonstrukce bytových jader.

Lamino desky, podlahové palubky, obkladové palubky, řezivo Společnost DŘEVOBIS D&S se již od roku 1993 specializuje na obchod se dřevem a to jak pro velkoodběratele, tak pro běžné spotřebitele. U naší společnosti najdete z této oblasti vše od A do Z. Od deskového materiálu, dřeva a dřevěných výrobků, kuchyňských desek přes obkladové a podlahové ...

Prodej a montáž - pingpongové stoly Výroba - pingpongové stoly - obrubníky - plotové stříšky - ploty Prodej - cement - betonové zboží - odvodňovací kanálky kolem sportovišť

Výroba elektroinstalačního materiálu: -pojistkové hlavice -pojistkové spodky -jistící systém NEOZED -objímky -příchytky NIEDAX -ostatní drobný elektroinstalační materiál.

Topenářské a instalaterské práce Prodej instalaterských potřeb

Prodáváme stavební materiál, betonové výrobky, izolace, sádrokartony, hutní materiál, kamenivo, písky. Dopravu zajišťujeme auty s hydraulickou rukou.

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková, střešní, kombinovaná - dveře plastové, dřevěné, dveřní výplně - vrata - rolety - markýzy - žaluzie - okenní fólie Prodej pozemků. Výstavba rodinných domů na klíč.