PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba: - svářecí technika. Prodej a distribuce: - upínací technika: - ruční, pneumatické a hydraulické upínací prvky.

Naše společnost vznikla na podzim roku 1995 jako firma poskytující služby zakázkového truhlářství. Od počátku své existence jsme cítili, že našim směrem bude komplexnější vybavování interiérů a tak záhy jsme se přeorientovali na služby v dodávkách: - dveří - zárubní - dřevěných podlah - schodů - oken. V současné době působí ...

Velkoobchod, maloobchod se stavebním materiálem, stavební bazar: -dodávka-veškerý stavební materiál od základů po střechu -poradenství ve výběru vhodných materiálů -návrhy vhodných alternativních řešení -zajištění plné logistiky dopravy, skladování a odvoz vratných obalů a palet -individuální přístup a servis po celou ...

Servis, oprava a dodávka plynových kotlů.

Prodej, montáž: - žaluzie - venkovní rolety - okenní sítě - markýzy - montáž interiérové dveře Sapeli, Masonite, Porta, Dre.

Prodej, montáž - vodoinstalatérský a topenářský materiál - sanitární keramika - vodovodní baterie - sprchové kouty. Montáž - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo.

Máte stavební firmu a hledáte dodavatele kvalitních stavebních materiálů? Stavíte, rekonstruujete a sháníte materiál? Akciová společnost Cement Hranice patří od roku 2004 k předním výrobcům kvalitních cementů, suchých omítkových směsí a dalších pojiv na území České republiky. Jako člen italského koncernu Buzzi Unicem se současně řadí ke světové ...

Riva se převážně zabývá velkoobchodní činností, pro kterou získává materiál v ČR i Evropské unii. Mezi jejími zákazníky je převaha kladečských a stavebních firem provádějících pokládku, ale ve svých dvou maloobchodních prodejnách obsloužíme i velké množství drobných zákazníků. Vynikající kontakty máme i na kanceláře projektantů a architektů, ...

E-shop - koupelnové vybavení - kotle - krbová kamna - čerpadla, vodárny - radiátory - podlahové topení - armatury.

Prodej: - LED veřejné osvětlení Výroba technologických rozvaděčů: Hrobce tel.: 603 493 389

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.

Projekce a výroba atypických interiérů. Výrobky stavebního truhlářství: - dveře - obložky dveří - dělící příčky - okna

Dodávka: - skryté zárubně - bezobložková stavební pouzdra.

Školení řidičů VZV a technické kontroly VZV Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen. Revize a školení.

Prodáváme hadice, ložiska, klínové a ozubené řemeny, pneumatické systémy, těsnění, filtry, pohonné systémy, pružiny, nářadí, spojovací materiál, normalizované díly, lepidla, tmely.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

Prodej: - stavebniny - zdící materiály - tepelné izolace - stavební chemie - nátěrové hmoty - komínové systémy - truhlářské materiály - krbová kamna - elektrické ruční nářadí - zahradní nářadí - spojovací materiál - rašelina, mulčovací kůra.

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov. Dodávka a montáž - plastová okna a dveře. Řemesla, služby - podlahářské a truhlářské práce - zámečnické práce - vodo topo.

Velkoobchod: - kamenné obklady Incana.

Výroba: - obklady stěn ze sendvičové desky s hliníkovým povrchem s motivem dle vlastního výběru.

Prodej, e-shop - stylový nábytek - židle, stoly - ložnice - kuchyně - sedací soupravy - plovoucí podlahy - obklady - dekorace, bytové doplňky.