PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Zednické práce: - pokládka betonové dlažby, zámkové dlažby, zatravňovací dlažby, deskové dlažby - podkladní vrstvy pod dlažbu - osazení - obrubníky, palisády, schodiště, odvodňovací žlaby - úpravy, rekonstrukce - dešťová kanalizace - zajištění stavební mechanizace pro výkopové práce - ruční výkopové práce - úpravy terénu - ...

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Export, import, velkoobchod - portlandský cement.

Výroba, montáž, prodej, oprava: -teplovzdušné vytápěcí systémy pro průmysl i domácnosti -klimatizace -klimatizační a chladicí systémy pro průmysl i domácnosti -míchačky vzduchu pro úsporu tepla -teplovodní vytápěcí jednotky.

Dodávka a montáž - kompletní stínící technika, plastová okna, eurookna, kompletní stavební činnost. Kovovýroba.

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Dýhy Marefy. Výroba, prodej: -dýhy. -sesazenky. -dýhové hrany.

Prodej - interiérové dveře - posuvné a skládací dveře - laminátové a vinylové podlahy - krbové vložky - krbová kamna.

Provádíme dodávku a instalaci metalických a optických rozvodů.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

Výroboa a kompletace nerezových potrubních systémů.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje sádrokartonových stavebních systémů a materiálů od roku 1992. Systémy suché výstavby: - sádra a omítky - lité podlahy, podlahové stěrky, Vidi - sádrokartonové desky i speciální - sádrovláknité desky Vidiwal, Vidifloor - lepící a tmelící materiály, penetrace ...

Dodávka: - topný systém heatflow - infra fólie

Internetový obchod, e-shop: - stropní ventilátory - stropní ventilátory se světlem - svodiče přepětí.

E-shop: - plovoucí podlahy - palubky - OSB desky - hranoly, fošny - latě, překližky - řezivo

Držitel certifikátu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -stavební chemie -průmyslové podlahové systémy -přísady do malt a betonů -nátěry betonových konstrukcí -ochranné nátěry na ocel -tmely a těsnící hmoty do spár -zesilování konstrukcí systémy Sika CarboDur a SikaWrap ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování domů - konstrukce vozovek - zámková dlažba - sádrokatonářské práce - zemní, výkopové práce.

Prodej: - barvy, laky - lazur na dřevo - stavební chemie.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - sanitární keramika - koupelnové doplňky. Práce: - vodoinstalatérské.