TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
E-shop - fasádní a interiérové barvy, laky, nátěry, spreje - ředidla, tmely - brusivo.

Prodej - laminátové podlahy - dřevěné podlahy.

Práce, služby: -monitorování potrubí -opravy potrubních systémů -návrhy a realizace zahrad

Prodej a pokládka podlah - plovoucí, dřevěné, korkové, vinylové a laminátové. Renovace parket, terasové systémy. Kompletní realizace interiérů.

Truhlářské práce Realizujeme zakázky dle požadavků našich zákazníků.

Služby: -vedení účetnictví Maloobchod, prodej: -centrální vysavače -drtiče odpadu

Truhlářské práce Návrhy - interiéry Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek (stoly, skříně, židle, ...) Výroba - nábytek (skříně, obývací pokoje, stoly, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schody

Demontáž, montáž, prodej, dodávka: Okna, dveře: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna - garážová vrata - dopisní schránky - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Splátkový prodej.

Truhlářství - zakázkové. Práce: - truhlářské. Vybavení interiéru na míru. Výroba: - nábytek - dveře, okna - obklady - kuchyně - schodiště. Provozovna: Dolní Nová Ves 56, 507 81, Lázně Bělohrad

Maloobchod, prodej, e-shop: -barvy -laky -drogerie

Vývoz a dovoz kamenických výrobků, osazování všech dodávaných prvků, rekonstrukce památkových objektů, nákup opotřebených žulových kostek, krajníků a obrubníků, zaměření, vypracování návrhu a realizace celého projektu, poradenská činnost.

Služby: - elektrorevize elektrických zařízení - revize elektro - projektová činnost v oboru elektro - prodej elektroinstalačního materiálu - elektromontáže Revize: - plynové spotřebiče - tlakové nádoby

Tesařské práce Truhlářská výroba - okna - dveře - nábytek - bytové doplňky Zednické práce Pokrývačské práce

Prodej, dodávka, montáž: -dveře -podlahy -okna -krby, krbová kamna -schodiště.

Dodávky produktů pro lakovny : -chemické produkty ke koagulaci barev a laků -práškové reakční produkty na čištění odpadních vod -vzduchové filtry -kapsové filtry -technologická zařízení pro lakovny -technologická zařízení na čištění průmyslových odpadních vod -snímací laky -návleky na roboty -lepivé rohože -průmyslové ...

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna a dveře - žaluzie - garážová vrata

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -doplňky do koupelen

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Prodej armatur, odkouření kotlů, čerpadel, vodáren, vodovodních baterií, expanzomatů a aqamatů.

Výroba: - špaletová okna - repliky špaletových oken - eurookna - vchodové dveře.

- Výrobky z kamene. - Umělý kámen. - Výroba obkladů a dlažeb. - Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků. - Interiérové i exteriérové obklady.