PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Fotovoltaické elektrárny, dodávka, montáž - solární termické systémy - tepelná čerpadla - ohřev vody.

Dodávka, montáž: - systémy pro vytápění objektů a průmyslových provozů Služby: - zdravotní instalace a regulace - inženýrské sítě - rozvody tepla Výstavba, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce koupelen

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Pokládka kamenného koberce - montáž betonové dlažby a oplocení - montáž dekorativních omítek.

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Prodej, maloobchod: -nářadí -sanitární technika -plastový program

Distribuce elektronických a průmyslových komponentů - komponenty pro průmyslovou automatizaci a robotiku - pohony, spojky, převodovky - elektronické komponenty AC/DC a DC/DC - převodníky a konektorová řešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, poradenství: -systémy suché výstavby -sádrokartonové konstrukce -dřevoštěpkové desky OSB -sádrovláknité desky Fermacel, systémy Norgips a Rigips -cementotřískové desky -tepelné izolace -zateplovací systémy -podhledy -stavební chemie -polystyren -zárubně, stavební pouzdra, revizní ...

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Prodej: - barvy, laky - autolaky - interierové a fasádní barvy - barvy na dřevo - Mipa

Výroba, prodej a montáž - plastová okna, dveře a zimní zahrady.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - výroba rozvaděčů NN - realizace systémů měření a regulace, průmyslové automatizace - montáž anténních systémů.

Prodej: - interierové dveře (masiv) - plastová okna a dveře - německý profil Gealan S8000 - hliníkové dveře - euro okna - plovoucí podlahy - truhlářské výrobky - infrasauny - umělé kamenné obklady - lino fatra - Výrazné slevy pro bytové domy - Interiérové dveře SAPELI

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.

Dodávka, montáž: - technologické celky se zaměřením montážní činnosti především v oblasti vyhrazených plynových zařízení Služby: - stavební projekce - legislativní servis, školení BOZP a PO Oprava, servis, služby: - technologická zařízení bioplynových stanic - biologický servis Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení

Vývoj a výroba bezpečnostních systémů a armtur pro nádrže a potrubní systémy - protiexplozní pojistky - přetlakové a podtlakové ventily.

Elektrotechnický velkoobchod nabízející široký sortiment elektroinstalačního materiálu jako jsou LED žárovky, kabely, rozvaděče, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky a další elektromateriál.

Velkoobchod a maloobchod - topenářský materiál - radiátory - kotle

Vývoj, výroba, export, import, velkoobchod, maloobchod, servis, opravy: - svodiče přepětí a bleskových proudů (přepěťové ochrany): napájecí sítě do 1000V, signálové linky, datové a informační sítě, koaxiální ochrany - svodiče s vf filtrem - omezovače přepětí pro napájení trakčního vedení - spínací prvky pro železniční trakce - chráněné ...

Služby: - zemní práce - nákladní autodoprava - odvoz sutí, odpadů - demolice - dodávka, montáž septiky, žumpy - půjčovna hutnící techniky

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.