TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba umělého kamene - obklady - balustrády, sloupky, lemovky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - rozvodnice - jističe - proudové chrániče - spínače

Činnost: - protikorozní ochrana úložných zařízení.

Výroba součástí pro hromosvody a uzemnění - svorky - podpěry - držáky - vodiče - zemní tyče.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, e-shop - stavební materiál - betonové výrobky - zdící materiál - střešní krytiny - stavevní chemie - izolační materiály. Prodejna Třebenická 4, Lovosice Tel.: 416 532 378

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - nářadí, nástroje a lana

Prodej: -hutní materiál, nosné profily, úhelníky, trubky černé i pozinkované, jekly, plechy černé, pozinkované, nerez, ostatní profilový materiál, zámky, kování, elektrody, svařovací drát, spojovací materiál, armatury, fitinky na vodu a topení, radiátorová tělesa desková, plechová, litinová, pletivo, plotové rámy.

Prodej: - vybavení koupelny - sprchové kouty - instalační materiál.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Prodej, pokládka: - koberce - PVC - vinylové podlahy - laminátové podlahy - dřevěné podlahy E-shop: - žaluzie

Montáž, oprava, servis: - topné systémy - tepelná čerpadla - solární systémy

Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných, hliníkových a plastových oken a dveří. Nabízíme zimní zahrady, pergoly, nábytek, schodiště, dělící stěny i kuchyně. Vyrábíme repliky slohových oken, dveří, nábytku a vrat s použitím řezbářských a soustružnických prvků. Poskytujeme návrhy, realizace, dopravu, montáž.

Podlahářství, prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC, marmolea - koberce - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy

Truhlářství, výroba: - kuchyně - euro okna - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Prodej výrobků především pro stavební firmy: - nářadí, nástroje, - kování nábytkové, stavební, - materiál vodoinstalační, topenářský, - kotle, - radiátory, - ohřívače vody, - sporáky, - vozíky, - zvedací zařízení.

Kompletní program dřevěných podlah. Velkoobchod, maloobchod a pokládka: - koberce bytové, zátěžové, - PVC, - plovoucí dřevěné podlahy, lišty, - korky-korkové podlahy, - renovace parket a dřevěných podlah, - bambusové rolety a markýzy, - záclonové tyče.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky na míru - okna, dveře - ložnice

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej, oprava, servis, montáž: - televizní a satelitní technika - elektronické zabezpečovací systémy - telekomunikačních zařízení Prodej elektroinstalačního materiálu.

Prodej -parkety, mozaiky, plovoucí podlahy, lina, PVC - koberce a korky - renovace dřevěných podlah - čistění koberců.

Automatizace řízení a optimalizace technologických procesů.

Stavební činnost: - rekonstrukce Montáž, oprava, servis: - okna plastová, dřevěná, hliníková

Elektroinstalace Výroba rozvaděčů Klimatizace Revize Protipožární prostupy

Práce: - podlahářské - parketářské Prodej, vzorkovna, prodejna, pokládání: - podlahové krytiny - parkety - plovoucí podlahy - přírodní linolea - koberce - PVC*-linoleum, korek. Rekonstrukce podlah. Podlahové krytiny: - koberce bytové, zátěžové (cca 500 vzorů) - PVC, CV - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné - ...

Práce, montáže, služby: -elektronistalace. Montáž a údržbu trafostanic - montáž a výroba rozvaděčů . provozovna : Želetická 1890 412 01 Litoměřice