TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej a pokládka podlah : - Podlahy - PARADOR - Plovoucí podlahy - Dveře - SAPELI : Jsme certifikovaným prodejcem dveří SAPELI. Zajistíme prodej a montáž dveří - plastová okna DRUTEX - eurookna - hliníková okna DRUTEX - Střešní okna PRIMA FENESTRA Dřevařský materiál : - Kompletní zajištění dřevařského ...

V oblasti zpracování dřeva Vám mohu nabídnout zkušenosti. -výroba a montáž dřevěných teras, včetně jejich pozdější údržby a renovace -pokládka podlah - laminátových, vícevrstvých nebo palubkových, průmyslové mozaiky, parkety -zaměření a montáž interiérových dveří (zaměření většinou provádím pro obchodní společností) -servis oken, pro rodinné ...

Realizace - komplexní vybavení interiéru včetně služeb architekta - grafické návrhy - koupelnový nábytek - bazény - obklady - dlažby - vybavení koupelen.

Dodávka, montáž: - okna, dveře - plastová, dřevěná a hliníková - garážová vrata - zimní zahrady - plastové a hliníkové - rolety - parapety

Výroba, e-shop, montáž: - dekorační prvky pro interiéry a fasády

Maloobchod, prodej: -vstupní čistící systémy -rohože -úklidová technika. Služby: -úklidové -deratizační -pohřební.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál, - topenářský materiál - obklady a dlažby - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Zakázková dřevovýroba a výroba dřevěných štípaných alpských šindelů. Výroba - altány - pergoly - ploty, terasy - zahradní nábytek - alpský šindel.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, montáž: -dřevěné podlahy -korkové podlahy -vinylové podlahy -linoleum, marmoleum -koberce -bambusové a průmyslové podlahy

Maloobchod, prodej, výdejní sklad pro e-shop: - chladničky, ledničky, pračky, myčky, mikrovlnné trouby, vysavače, kuchyňské spotřebiče, svítidla, elektro materiál, televize, videa, videokamery, hifi věže, vestavěné spotřebiče. Kamenná prodejna: - michael.pce@michaelelektro.cz E-shop: - info@michaelplaza.cz Sídlo v Hradci ...

Zabýváme se prodejem a montáží topenářského a instalatérského materiálu. Z topenářství prodáváme kotle, bojlery, podlahové topení, potrubní rozvody, solární systémy atd. Z instalatérského prostředí prodáváme baterie, umyvadla, WC, bidety, vany atd.

Prodej, montáž, sevis, financování: Garážová vrata zn. Hörmann, Hormann - výklopná, sekční, rolovací, el. pohony, brány, parkovací technika - průmyslová - rychloběžná, sekční, rolovací, vyrovnávací můstky, zateplovací límce Moto - motocykly, skůtry, choppery, čtyřkolky - motodoplňky, motopříslušenství Strešní krytiny - materiály ...

Prodej, montáž, pokládka, renovace, opravy - laminátové podlahy - obkladové stropní a stěnové panely - PVC - vinylové podlahy - koberce - schody a zábradlí - interiérové dveře.

Prodej, pokládání: -podlahové krytiny z PVC -koberce bytové i zátěžové -kobercové čtverce -antistatické podlahy -korek podlahový i obkladový.

Distribuce: - kompletní sortiment kanalizační litiny a odvodňovacích žlábků značky HYDROTEC - šedá litina - kanalizační poklopy - šedá litina - uliční vpusti - tvárná litina - kanalizační poklopy - vodárenské poklopy.

Prodej: - vybavení pro gastronomické provozy - sanitární keramika - obklady - dlažby - okna - dveře - keramické barvy - materiál na dekoraci keramiky.

Realizace, údržba: - energetická zařízení Služby: - diagnostika termokamerou Prodej, montáž: - zařízení pro měření a regulaci

Výroba: - bytový a kancelářský nábytek - schodiště - dveře

Prodej: -stavební materiál -nářadí -pracovní pomůcky.

Sádrokartonářské práce, půdní vestavby, minerální podhledy a montáž střešních oken.

Prodej, maloobchod: -podlahové krytiny -PVC -koberce -laminátové podlahy

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla