PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej - koberce - PVC - linolea - kaučukové krytiny Pokládka - koberce - PVC - linolea - kaučukové krytiny - podlahy (laminátové, lamelové, palubkové, parkety, mozaiky)

Velkoobchod, maloobchod: - drogerie - stavební chemie - barvy, laky

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, chemie, postřiky, postřikovače -zavařovací víčka -zavařovací hlavy -konzervační přípravky -bazénové chemie -zahradní potřeby -kosmetika.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy - laky.

Prodej: -barvy, laky -ředidla -lepidla, tmely -technický benzín, petrolej -FRIDEX. Sběrna: -fotopráce.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy.

Prodej, maloobchod: -drogerie -kosmetika -barvy, laky

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy -laky.

Práce: -malířské. -natěračské. Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy.

Služby: -poradenství v oboru pokládky obkladů a dlažeb a souvisejících izolací

Dodávka, prodej zateplovací systémy: - sádrokartony - suché maltové směsi - tepelné izolace - hydroizolace - sanace. Doprava po Hradci Králové a okolí zdarma.

Dřevovýroba: -dřevěná okna -vchodové, interiérové dveře -stavební řezivo. Řemeslo: -truhlář.

Servis tepelné techniky Chalupný a syn. Oprava, servis, montáž, dodávka: - zemní plyn (i propan-butan), voda, topení - denní služba (dispečink) Po - Pá: 8 - 16h. - havarijní služba pro plynospotřebiče - servisní linka, mobil: 603208590. Opravy, včetně výměny dílů, záruční i pozáruční servis, plynoservis, REVIZE: - plynové ...

Prodej: - stavební materiál Stavobazar. Práce: - zemní

Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře

Práce: - elektrorevize Prodej: - záložní zdroje UPS

Dodávka, prodej, montáž: -plastová okna -kuchyňské linky -dveře -prosklené fasády -zimní zahrady

Maloobchod, prodej, e-shop: -koberce -podlahové krytiny -PVC -metráž

Velkoobchod a prodej: - PP-R plastové trubky a tvarovky - mosazné armatury - baterie a doplňky do koupelen - vnitřní kanalizace - sanita - svářečky a nástavce pro čelní a polyfúzní svařování - ostatní.

Maloobchod, prodej: -topenářský materiál -sanitární vybavení

Zabýváme se projekcí, prodejem a instalací klimatizačního, vzduchotechnického zařízení včetně zajišťování servisů a oprav. - vzduchotechnika, rekuperace - klimatizace - tepelná čerpadla - výroba APL potrubí - dezinfekce klimatizačních zařízení

Modely, formy, truhlářství. Výroba: - zápustky a kokily pro gravitační lití - nábytek - schodiště - formy pro automobilový průmysl - slévarenské modely dřevěné, kovové z epoxidových pryskyřic pro ruční a pro strojní formování - slévárenské modely ze dřeva, z epoxyd. pryskyřice a barevných kovů - rotační modely do průměru ...

Klempířské a pokrývačské práce. Zednické práce. Tesařské práce. Prodej - tepelné izolace - střešní krytina - plechy, okapové systémy - stavební chemie - nářadí pro pokrývače - střešní okna.