TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PL PLAST Prodej, montáž: -plastová okna -plastové dveře -výkladce -rolety, parapety -zimní zahrady -žaluzie

Originální interiérový design. Nejsme jen obchod s nábytkem, ale nabízíme i podlahy, koberce, ztvárnění interiéru sádrokartonem, barisolem, úpravu stěn interiérovou stěrkou, osvětlení prostoru, pohodlné a moderní sedací soupravy a množství interiérových doplňků. Komplexní poradenství a proškolený personál, který Vám poradí při výběru materiálu, ...

Prodej, montáž, servis, projekty: - tepelná technika - kotle Junkers - výměníky tepla ALFA LAVAL - armatury

Elektrotechnický materiál: -jističe 0, 5-6400 A, vypínače, stykače, ovládací prvky, výkonová relé, průmyslové ochrany, plastové skříně -zámky, kování, těsnění, distanční sloupky, pojistky, pojistkové odpínače, průmyslové nabíječe.

Podlahářství (podlahářské práce včetně dodávky materiálu): - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné - podlahy korkové, PVC a antistatické PVC - celomasivní dřevěné podlahy Junckers - pokládka koberců (i zátěžových) - vyrovnání nerovnosti podlah - tmelení podlah - pokládka a broušení parket - renovace dřevěných podlah včetně lakování.

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.

Naše společnost nabízí široký sortiment dveří a dveřních doplňků. Dodáváme a instalujeme rovněž pouzdra pro posouvací dveře značky Eclisse.

Hledáte internetový obchod s elektronikou? Potřebujete nový domácí spotřebič či elektroinstalační materiál? Navštivte nás! V naší specializované prodejně Elektro Uhříněves, najdete od běžných domácích spotřebičů, elektropřístrojů, speciálních elektrosoučástek a elektroinstalačního materiálu, až po specializované služby typu repase nebo ...

Prodej: -stavební materiál -vnitřní a vchodové dveře -zárubně a kliky -obklady -dlažba -stavební chemie -pojiva -okna -sádrokarton -hutní materiál -spojovací materiál -nářadí -velkoplošné desky -palubky -latě.

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - celoskleněné fasády Montáž: - žaluzie, rolety - markýzy

Prodej, montáž: -plastová okna Trocal -dveře -vrata, brány -stínící technika (žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, horizontální, vertikální žaluzie, látkové rolety) -zasklívání balkonů -dveřní systémy -garážová vrata, brány -interiérové, exteriérové dveře.

Ucelený sortiment v oblasti voda, topení, plyn. Kompletní vybavení koupelen: -bojlery, průtokové ohřívače -vybavení pro invalidy -kotle, topidla, radiátory -otopné žebříky -izolace, tvarovky, přírubové armatury -objímky, sifony, vpustě -manometry, teploměry, vodoměry -fitinky, ventily, spojovací materiál -hydrantové skříně, ...

Realizace fotovoltaických a solárně termických systémů na klíč. Prodej solárních panelů na střechu i volný pozemek Fotovoltaika. Solární kolektory. Kotle na peletky, dřevo. Krbová kamna. Tepelná čerpadla.

Elektromontážní práce. Výroba elektrorozváděčů, skříňové rozváděče.

Velkoobchod, maloobchod: -materiál pro výrobu nábytku a realizaci interiérů -potřeby pro truhláře -velkoplošný materiál -dřevotříska, překližka, sololit, sololak -dýhovaná dřevotříska MDF -podlahy, plovoucí, vlisy -kuchyňské desky, dvířka, dřezy -dveře, okna -lišty, hranoly, obklady, plotové dílce ...

Výroba na zakázku: -nábytek. Truhlářství. -stavební truhlářství -eurookna -dveře Provozovna: Chlum 43 503 12 Všestary

Divize ARECO (Areko) SNOWSYSTEM. Dodání, prodej, opravy, servis: - sněžná děla - výroba - technický sníh (jednoduchý, umělý), standardní kvalita Divize DUNPHY: - ekologické hořáky pro všechny druhy paliv - nízká hlučnost, velký rozsah regulace - stabilní charakteristika - snadná montáž a údržba - ...

Výroba: - truhlářská. - SAPELIPOINT - obchodní zastoupení dveří SAPELI - obchodní zastoupení řady dalších výrobců truhlářských prvků (okna, dveře, schodiště, parapety, ….) V současné době zajišťuje společnost MOINT s.r.o. kompletní služby v oblasti dodávky a montáže stavebně -truhlářských a interiérových prací.

B+B podlahy s.r.o. - Prodáváme kvalitní výrobky od švédské firmy BONA - Zboží distribuujeme po celé republice zásilkovou službou PPL nebo Č.Poštou do 48 hodin Prodáváme a pokládáme: - parketové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - mozaikové podlahy - laminátové plovoucí podlahy - PVC a vinylové podlahy - koberce a ...

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.

Prodej: -řezivo. Truhlářská výroba: -do bytu -na chalupu -zahradu -kusové i sériové zakázky.