PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: -stavební materiál -dveře, okna -sádrokarton -střešní krytiny -stavební chemie -potřeby pro kutily -zateplovací systémy -obklady, dlažba. Provozovna: - Dolní Rychnov, Dobrovského 535 - tel.:352624780.

Jsme instalační, projektová a softwareová firma v oblasti technických zařízení budov, která nevyrábí, ale projektuje, dodává, montuje, uvádí do provozu, měří a servisuje: - vzduchotechnická zařízení - klimatizační zařízení - vytápění.

Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha – bytové studio Praha nabízí dveře Sapeli, dodávky interiérů, vybavení pro interiéry. Bytové studio Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha zajišťuje komplexní dodávky interiérů bytů a domů. Působíme v regionu Praha a okolí. Z pozice certifikovaného prodejce nabízíme dveře a zárubně Sapeli. Nenabízíme jen dveře ...

Maloobchod, velkoobchod, montáž a servis: -interiérové dveře -otočné, posuvné, skládací -shrnovací zárubně obložkové, rámové -stavební pouzdra -vchodové dveře -krby, krbová kamna -laminátové podlahy -nábytek.

Prodej paliva: -uhlí -brikety -koks -písky -štěrky -kostkoořech. Uhelné sklady. Kátrování briket. Skládání pásovým dopravníkem. Zapůjčení přívěsného vozíku. Prodej, servis: - automatické kotle.

Prodej: - elektrické topné panely, tělesa

Prodej, montáž, servis: -žaluzie vertikální -žaluzie horizontální -kompletní realizace žaluzií -motáže rolet Sunstop -shrnovací dveře -plovoucí podlahy -dodávky plovoucích podlah a polstrování dveří -předokenní rolety, sítě proti hmyzu -sekční garážová vrata -roletová vrata. Naše společnost působí na trhu již od roku 1992, kdy ...

Služby: -sklad řeziva -sušárny, sušárna -povrchová úprava v moderní lakovně. Práce s masivním dřevem -stavebně-truhlářská výroba. Vyrábíme: -dřevěná okna -vnitřní dveře -vchodové dveře -repliky historických dveří a vrat -schody.

Prodej, montáž: - dveře, zárubně - vestavěné skříně.

Tepelná čerpadla Rekuperace - řízené větrání Solární fototermické systémy Solární fotovoltaické systémy Dodávka a montáž kompletních technologií Finanční poradenství Poradenství v oblasti enviroment. zdrojů Projektová činnost v oblasti TZB Termografická měření objektů Záruční a pozáruční servis

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál

Truhlářské práce, výroba včetně montáže: -schody -soustružení -dveře -okna -nábytek -práce z masivu -šablony pro výrobu schodišť. Výroba: - kuchyně - dveře - zábradlí - bytový nábytek. Dodávka, montáž: - vestavné spotřebiče.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna PENTA -plastové dveře -eurookna -zimní zahrady TS* ALUMINIUM -hliníková okna -hlliníkové dveře -hliníkové nadedveřní stříšky -garážová vrata LOMAX -žaluzie, rolety -doplňky.

Práce, montáž: - obklady - dlažby

Prodej: - hutní a spojovací materiál. - válcovaná ocel - plechy - trubky - jekly - tažená ocel - betonářská ocel - dráty - barevné kovy - elektrody - pletivo - lanka - řetězy - závitové tyče - hřebíky, kramle - spojovací materiál - kotouče - nářadí.

Rizikové kácení stromů. Výškové práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Opravy, rekonstrukce, nátěry, realizace: - střechy šikmé, ploché. Štěpkování, ořezy větví, stromků. Montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba a prodej kování, zárubní a dveří shrnovacích, posuvných, interiérových, bezpečnostních a vchodových.

Prodej - měděné radiátory Výroba - měděné radiátory

Výroba, montáž a kompletace: - izolované vodiče a kabely - kabelové konfekce - koaxiální program pro komunikační techniku - složená kabelář. Stříhání, frézování, odplášťování kabelů. Narážení konektorů. Lisování koncovek kabelů. Zástřik kabelových koncovek. Zalévání tištěných spojů.

Předmětem obchodní činnosti firmy METRODIS je nákup, skladování, prodej a dodávky elektromateriálu po celé České republice. Dále pak služby ve stavebnictví. Firma se specializuje na výrobky převážně slovenských výrobců, se kterými úzce spolupracuje od roku 1993 a neustále spolupráci prohlubuje.

Velkoobchod s osvětlovací technikou: -svítidla -venkovní, uliční, parková, zahradní, reklamní, průmyslová, halogenová, kancelářská, bytová, speciální, ponorná, zdravotnická, nouzová, nevýbušná, saunová atd. -náhradní díly a skla -světelné zdroje -žárovky, zářivky, úsporné zdroje, výbojky, ventilátory -svítidla pro interiér i ...

Stájová technika, kotce, krmítka, infrazářiče, septiky, nádrže. Plynofikace, skříňky HUP, dvířka HUP, NIKy, rámy. Rekreační plastové bazény a nádrže.

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž - dřevěná eurookna, dveře - repliky a špaletová okna.

Truhlářství, stolárna. Výroba - kuchyně - dveře - ložnice, postele - nábytek z masivu - vestavné skříně - pergoly - zahradní domky.