PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, dodávka: -čerpadla a vodárny včetně příslušenství -čerpadla odpadních vod a topenářská -dodávka expanzní a tlakové nádoby, armatury, hadice, termostaty, filtry -zahradní program Gardena.

Prodej: - vybavení koupelen - vany a sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky. Práce: - topenářské - vodoinstalační - opravy baterií.

Export: -čerpadla -armatury -závlahy -energetika -vodohospodářství.

Výroba a montáž - dřevěná okna EURO 72, EURO F 2000 - profesionální okenní doplňky SCHERZ Prodej - stavební materiál

Výroba, prodej, montáž, servis - okenní rolety, rolovací vrata a mříže - hliníková okna, dveře, zimní zahrady a fasády - garážová a průmyslová vrata - vjezdové brány, automatické dveře - kašírování PVC a AL profilů.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Maloobchod, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna

KEBEK s.r.o. Prodejna Plzeň Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál - kotevní a závěsná technika - vzduchotechniká zařízení - klimatizační jednotky. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závěsová a kotevní technika - klimatizační jednotky - vzduchotechnická zařízení. Komponenty: -pro výrobu a montáž vzduchotechnických zařízení -výztuhové profily pro plastové okenní systémy.

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Kominické služby - revizní technik spalinových cestkomíny - vložkování - frézování - čištění - rekonstrukce - stavba - revize čištění a kontroly - technologické spotřebiče pekařské, cukrářské a jiné průmyslové pece včetně parních a kremačních Čištění a kontroly - technologické ...

Výroba: - mozaikové dlaždice, obklady

Autodoprava do 3, 5t - vůz RENAULT MIDLUM Pokládka - zámková dlažba

Velkoobchod a maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla - domovní komunikace

Výroba, prodej a montáž: - klempířské výrobky - klempířské, pokrývačské nářadí

Velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál - šrouby, vruty, hřebíky

Truhlářství, podlahářství

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce na klíč -udržovací práce na stavbách.

Prodej a servis vybraných značek hořáků pro energetiku, průmysl, zemědělství, vytápění rodinných domů a další. - hořáky MAXON - olejové hořáky AR-CO - olejové hořáky a teplovzdušné jednotky INTERLOOP - plynové, olejové a dvoupalivové hořáky RIELLO - nízkoemisní plynové hořáky RIELLO - nízkoemisní olejové hořáky RIELLO na lehké topné ...

Zakázková truhlářská výroba je naším denním chlebem. Naše truhlářství poslouží všem zákazníkům kvalitně a za rozumné ceny. Pomůžeme, poradíme, namontujeme, opravíme, vyrobíme. V našem sortimentu služeb najdete například dřevěná okna, dveře, schody, kuchyně, nábytek, dřevěné opláštění fasád a mnoho dalšího.

!!! POZOR, prodejna dočasně uzavřená !!! Vaše poptávky vyřídí centrála v Hradci Králové Montáž, prodej: Bezpečnostní a vchodové dveře: - do kanceláří, bytů i rodinných domů - protipožární dveře - celokovové dveře - interiérové dveře. Zastoupení značek: Skydas, Gerda, Sherlock, Napako Vaše dveře vybaví bezpečnostním kováním a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zateplovací systémy, omítky, hydroizolace - fasádní barvy, ekobarvy(na dřevo, asfalt, betony, ocel) - lazurovací laky na dřevo - doplňkové nářadí pro zpracování prodávaných produktů - kolorování fasádních a vnitřních barev - barvy na střešní krytiny - renovace eternitu.

Prodej, Montáž: Vchodové dveře, bezpečnostní dveře: - do rodinných domů, bytů i kanceláří - protipožární dveře - celokovové dveře Zastoupení značek: Sherlock, Gerda, Skydas, Napako Vaše dveře vybaví bezpečnostním kováním a povrchovou úpravou dle Vašeho výběru. Mechanické zabezpečovací systémy ABUS. Okenní fólie

Výroba, prodej: - vázací prostředky: - upínací kurty, jistící postroje