PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej oken, rolet a žaluzií.

Výroba pergol, dveří, schodů a saun.

Pokládka dlažby zámkové a zatravňovací. Úprava podloží.

Centrum barev, lepidel stavební chemie, čistících přípravků a omítek.

Výroba kvalitních dřevěných podlah pro sportoviště a tělocvičny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny Služby: -kamionová doprava -autoservis Práce: -zemní Ubytování: -chaupa

Prodej sanitární ventilační techniky pro WC.

Prodej, montáž: - čerpací soustroje - kalová čerpadla - ponorná čerpadla - topenářská a cirkulační čerpadla - zavlažovací systémy - čistírny odpadních vod - bazény.

Velkoobchod s elektromateriálem, součástkami a svítidly.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -PVC -koberce

Výstavba, oprava, údržba, rušení: - železniční vlečky Práce: - izolační, foukaná tepelná izolace Stavebniny, tel.: 734763699

Půjčovna a opravna elektrického nářadí a průmyslových strojů.

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.

Výroba a prodej: - bezhrdlové litinové trubky a tvarovky s příslušenstvím - litinové gajgry

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál Služby: - elektroinstalační práce - návrhy a montáže fotovoltaických systémů

Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Výroba: - vzduchotechniky Výroba, pronájem: - mobilní kotelny Elektroprojekce.

Služby: - montujeme, prodáváme a provádíme servis tepelných zařízení Buderus - dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla a solární kolektory Viessmann - montáž a plynová instalace, podlahové vytápění - provádíme měření a regulaci.

Stavební firma - realizace staveb - dřevostavby, roubenky - rekonstrukce budov. Velkoobchod a maloobchod se stavebním materiálem. Dodávka, montáž - plastová, dřevěná a hliníková okna - žaluzie.

Projekty, dodávky, montáž, servis, revize, zkoušky: -elektroplynové spotřebiče -plynové vytápění -olejové vytápění -podlahové topení -rozvod plynu -rozvod teplé a studené vody. Zednictví-rekonstrukce koupelen.