PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Stavební systémy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdicí materiály -střešní krytiny -tepelné izolace -hydroizolace -sádrokarton -stavební chemie.

Prodej a servis: - armatury - zámečnictví

Oficiální dovozce a distributor barev a přísad ALSA Corp. Autolakýrnické práce, autolakovna.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.

Truhlářství. Výroba, renovace: - historická okna, dveře - nábytek Výroba: - dřevěné šindele

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zvedáky a mailery. Prodej: -hadice všech druhů -příslušenství k hydraulice -šroubení, rychlospojky, těsnění.

Zakázkové truhlářství Návrhy - interiéry bank, obchodů a restaurací Výroba - kuchyně - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně - stoly Výroba - vnitřní a venkovní dveře - eurookna Výroba - schodiště

Maloobchod, prodej: - elektrocentrály - elektronické nářadí - vodovodní baterie - zahradní potřeby

Výroba, lisování, armování, prodej: - hadice Prodej: - pryž - podlahoviny

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - elektromontáže - zednictví Montáž: - plastová okna, dveře - eurookna

Prodej, maloobchod, stavebniny: -střešní materiály -střešní krytina betonová, pálená -vláknocement -šindele -asfaltové vlnovky -plechová krytina -střešní okna -hydroizolace -tepelné izolace -kotevní prvky -stavební chemie -polykarbonáty, PVC* -doplňky, nářadí -technické folie.

Dodávka, prodej, stavebniny: - vše pro střechy.

Prodej, montáž, renovace: - interiérové dveře

Maloobchod, prodej : - okna, dveře, plastová okna, eurookna Dodávka : - okna, dveře, garážová vrata, zimní zahrady, rolety a okenice, žaluzie, parapety a vše, co s okny souvisí Výrobky značky EUROLEX, vyráběné u nás ve Velkém Meziříčí Dodáváme : - plastová okna FenStar a dřevohliníková okna UNILUX - celý sortiment ...

Výroba: - podzemní rozvaděče - kabelové šachty z polykarbonátu - držáky kabelů - průchodky k zemním kabelům - tlumiče vibrací pro transformátory

Výroba a prodej: -speciální výrobky z plastu pro instalace -kanálové vpusti protizápachové celoplastové, nebo v kombinaci s nerez materiálem -větrací mřížky kulaté a čtvercové se síťkou proti hmyzu, pro ukončení větracích otvorů ve zdivu, dřevu, sádrokartonu a luxferových stěnách. Provozovna:Písková 353.

Velkoobchod: - instalatérské, topenářské a stavební materiály.

Velkoobchod s materiály pro elektrotechnickou výrobu.

Velkoobchod, maloobchod, , stavební činnost.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -zemní Dodávka, montáž: -septiky -jímky -čističky odpadních vod

Výroba, montáž: - ručně štípaný a strouhaný šindel - stříšky - rozcestníky - kláty

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -plovoucí podlahy -koberce -PVC