PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavební firma: -rekonstrukce bytů, nebytových prostor. -rekonstrukce bytových jader. -zateplování objektů. Montáž: -plastová okna.

Prodej, formátování: - lamino - dřevotříska - překližky - nábytkové kování

Výroba, prodej: - vnitří a venkovní parapety - podkladové profily pro okenní PVC systémy - terasový systém WPC - přechodové lišty - ochranné fólie.

Dodávka, provozování, opravy, servis - plynové teplovodní a parní kotelny - topná tělesa - teplovody, horkovody, parovody

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestem na pitnou vodu a suché potraviny) - antikorozní nátěr - ochrana ocelových konstrukcí, ochrana betonových nádrží, zásobníků krmiv, podlah a stěn proti vlhkosti apod.

Výroba a montáž oken, dveří z 6 - komorových plastových profilů PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Nově nabízíme hliníková okna a dveře z profilu ALUPROF. Dodávka střešních oken Roto, žaluzií, sítí proti hmyzu, rolet, parapetů a garážových vrat TRIDO.

Výroba, prodej: -lehké střešní krytiny

e-shop; prodej, servis: - varná a topná technika - kotle - bojlery - krby - kamna Prodej, montáže a servis spotřebičů, kamen a krbů.

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Provádíme plynofikace včetně vypracování projektové Dokumentace, revize a spuštění Prodáváme a montujeme: Kotle na plyn i tuhá paliva Ostatní plynové spotřebiče Klasické a podlahové vytápění z kovu a plastu Vodoinstalace, sanitární zařízení a vybavení koupelen Provádíme záruční a pozáruční servis plynových kotlů značek Buderus a Protherm

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Výroba, prodej, doprava a čerpání betonových i anhydritových směsí, výroba armatur dle projektové dokumentace, prodej betonářské oceli, zajištění pokládky anhydritových samonivelačních podlah. Prodej betonářského písku a kameniva.

Prodej - motocykly KENTOYA - doplňky k motocyklům Servis - motorky všech druhů včetně GO Autoservis Tuning motocyklů Prodej a montáž - garážová vrata Kompletní dodávka a montáž - žaluzie - sítě proti hmyzu Výroba - žaluzie - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - ...

Malířské, natěračské práce: - dekorační techniky - tapetářské, omítkářské práce - opravy fasád - štukové výzdoba - rekonstrukce dřevěných oken, dveří.

Stavby v exteriérech i interiérech. Nabízíme rekonstrukce a stavby budov, pokládku zámkové dlažby, tvorbu fasády, malířské, bourací a sádrokartonářské práce.

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Jsme internetový obchod specializovaný na suchou výstavbu s dlouholetou praxí v tomto oboru. Naleznete u nás veškerý potřebný materiál - profily, tmely, spojovací materiál, sádrokartonové desky a další příslušenství. Skladem máme také velké množství fasádních polystyrenů a barev. Spolupracujeme jen s předními výrobci pro suchou výstavbu, ...

Stavebniny Stavba, stavební práce: - omítky na klíč - zateplování fasád (izolace) - rekonstrukce rodinných domů - výstavba rodinných domů na klíč. Strojní omítky, zateplování fasád, rekonstrukce novostavby.

Prodej: - spojovací materiál - upevňovací materiál.

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Výroba: - vlnitý pozinkovaný plech Výroba klíčů FAB na počkání. Prodej: - ložiska, gufera - spojovací materiál.

Kovovýroba, ocelové konstrukce, kované ploty, vrata a dveře - schodiště - ocelové zábradlí - kovový nábytek - imitace kovářských výrobků - výroba a montáž interiérů z nerezu a mosazi - ocelové konstrukce - zámečnické práce - práce s polykarbonátem - výroba na zakázku - náhradní díly na zemní stroje - obrábění kovů - ...

Prodej písku, štěrku, mulčovací kůry a zeminy.