PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Tvarování plastických hmot: - vstřikování termoplastů - tvarování desek z termoplastů.

Výroba: -plastová okna -plastové vchodové dveře -zimní zagrady -rolety.

Řemesla, služby, montáže, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - rekonstrukce bytových jader - inženýrské sítě Montáž, revize - zabezpečovací systémy - kamerové systémy Výroba - rozvaděče Revize - elektrické ruční nářadí

Výroba na zakázku, na míru: -stolařství, stolař, stolařské, truhlářské práce. -zakázkové výroby nábytku, nábytek. -vestavěné skříně, kuchyně, jídelní sestavy, komody či obývací pokoje. Schody dveře pergoly. Vinárny a bary.

Montáž, opravy, revize plynových zařízení. Plynařské práce.

Výroba, vývoj: -radiátory -plechové díly Práce: -děrování -ohýbání -sváření -zámečnické práce -práškové lakování -montážní práce

Šetříme Váš čas - rádi Vás kdekoli v Praze a okolí navštívíme na místě realizace, ukážeme Vám reálné vzorníky podlah, vše s Vámi zkonzultujeme, poradíme, zaměříme prostor a provedeme kalkulaci.

Dveře Zárubně Kování Zábradlí Půdní schody Nářadí Doplňky.

Prodej, montáž: -dveře -zárubně, -půdní schody, -garážová vrata, -stavební pozdra, -eurookna.

Velkoobchod, maloobchod, dovoz: -obklady -dlažby

Zakázkové truhlářství. Výroba: -repliky oken, dveří. -repase oken, dveří. -nábytek, kuchyňské linky na míru. -schodišť.

Elektroinstalace v průmyslu a občanské výstavbě. Nabízíme: - VN a NN rozvody - instalace kamerových a zabezpečovacích systémů - rozvody elektroniky - rekonstrukce elektroinstalace - oprava hromosvodů Práce v inženýrství, projektování programování systémů TECO, WAGO, Siemens a Crouzet.

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce, elektroinstalace - jádrové diamantové vrtání Montáž - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - antény, satelity - hromosvody Prodej, montáž - elektroinstalční materiál - vestavné elektrospotřebiče Stavba na klíč - fotovoltaické ...

Správa, provoz, údržba, oprava, servis, revize: -kotelny

Orientální koberce Palacka nabízí: - pravé, ručně vázané koberce - orientální koberce - zkoušení koberců u zákazníka - certifikát pravosti pro klienty čištění a opravy koberců.

Maloobchod, prodej, poradenství, rozvoz a pokládka: -koberce orientální, perské, ručně vázané -kusové koberce vlněné, klasické, moderní, čtvercové, obdélníkové, kruhové, běhouny -s bohatými vzory z Orientu -moderní design.

Prodej, montáž - garážová vrata - sekční, průmyslová, rolovací vrata - kovové brány, ploty - plastová okna, dveře

Elektroinstalační práce. elektroinstalace. Elektro služby. Instalace hromosvody, elektrické zařízení. Elektroinstalační materiál. Další pobočka: -Mikulov, Větrná 3/1303, tel: 519511122.

Výroba - dřevěné větrací mřížky - polotovary pro truhláře - interiérové dveře Řemesla, služby - frézování a vrtání do dřeva

Výroba: -plastové bazény. -zastřešení bazénů. -vodoměrné šachty. -plastové jímky, žumpy. -pramice. -domovní čistírny odpadních vod.

Výroba, prodej: - betonové směsi - písek, štěrk, drtě, kačírek

Velkoobchod s: - obklady a dlažbou - systémová stavební chemie - stavební a obkladové profily z PVC a všech kovů - koupelnový nábytek - vodovodní baterie - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - profesionální nářadí - grafické studio - obklady, dlažby: všechny na trhu dostupné značky! - stavební chemie - nářadí - ...

Měření emisí průmyslových zdrojů. Energetický audit, PENB, účinnost užití energií, kontrola kotle, kontroly kotlů, revize VTZ - kotlů a TNS, prohlídka kotelny, kontroly komínů a spalinových cest.

Výroba malých transformátorů a vinutých dílů

Velkoobchod voda, topení, plyn: -rozvody vody v plastech-ekoplastik měděné rozvody-WIELAND, VIEGA -černé a pozinkované fitinky -odpadní, tlakové a kanalizační PVC -polyetylenové rozvody -litinové poklopy, mříže, vpustě -sanitární keramika CERSANIT -smaltované vany ESTAP -plastové vany TEIKO, RAVAK -sprchové kouty RAVAK, ...