PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba: -okna -dveře -stínící technika -doplňky -vrata -sušáky -schody.

Práce: - podlahář, podlahářské - úprava podlahových krytin Výroba, obšívání, lemování: - kusové koberce

Služby: -chemické čištění kotlů, bojlerů, výměníků

Malířské práce Rozvody i venkovní - plyn Úklidové práce Chemické izolace (na izolaci kamenného zdiva jako speciální směs) Dodávka a montáž - plastová, dřevěná (EURO) a hliníková okna, dveře a stěny - velkoplošné ocelové bednění Výroba - ocelové konstrukce včetně nátěrů dle dílenské dokumentace železářské práce - ...

Elektrotechnický materiál. Komponenty pro elektrotechniku:

Dodáváme těsnění a těsnicí materiály Klinger i GORE. Dále nabízíme odvaděče kondenzítu Armstrong a s tím související produkty. Nabízíme rovněž armatury Klinger včetně pístových ventilů. Dodáváme stavoznaky magnetické, přímé. Stavoznaková skla, slídové lamely.

Výhradní dovozce pro Českou republiku německých stavebních barev a laků HERBOL a švédských COLOREX, a dále německých olejů a vosků na dřevo SCANDICCARE. V nabídce jsou: - fasádní a interiérové barvy - lazury - barvy na okna, dřevo, kov a beton. - oleje a vosky na dřevěné obklady a podlahy

Práce: - vodoinstalace - topenářství

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Prodej: - tvárnice - pálené cihly - komínové systémy - přívěsné vozíky - garážová sekční vrata

Činnost: - rekonstrukce bytových jader, koupelen - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika - koupelnový nábytek

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn. Sanita: -sanitární keramika -vany kovové, akrylátové -masážní systémy a panely -sprchové kouty -koupelnový nábytek, doplňky -vodovodní baterie -senzorové splachovače -sanitární čerpadla -tlakové spínače -podomítkové a povrchové nádržky -nerezový program ...

Bezpečnostní dveře a mříže. Generální klíčové systémy MUL-t-lock. Přístupové čipové systémy do obytných domů.

Prodej obkladů z umělého kamene a dekoračních doplňků. Imitace přírodního kamene či cihel. Dají se využít k ozdobení fasády, zdi, plotu, kolem bazénu či na schody a krby. Vhodné jsou jak do interiéru tak exteriéru.

Vše pro Vaši koupelnu - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, sanitární keramika, doplňky, zrcadla, osvětlení, obklady, dlažby, rekonstrukce koupelen a bytových jader, 3D grafické návrhy.

Rekonstrukce koupelny, rekonstrukce bytového jádra (jader, koupelen), rekonstrukce bytů, výroba a montáž kuchyňských linek, vastavných skříní (kuchyňská linka, vestavná skříň), malby, nátěry, pokládka lina, plovoucí podlahy, grafické návrhy 3D. Prodej: - materiál vodoinstalační, vodoinstalatérský (voda-topení-plyn) - ...

Truhlářské práce. Výroba -nábytek na míru -okna -schodiště -zábradlí -skříně

Distributor chemicko-technických produktů pro stavebnictví, nátěrové hmoty, úpravu vody, výrobu plastů, gumárenství a smaltování z produkce předních světových výrobců.

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy. -japonské stěny. -sítě proti hmyzu. -plovoucí podlahy.

Prodej oken, dveří a příslušenství. Okna - plastová a hliníková Dveře - bezpečnostní, vstupní a interiérové Vrata - rolovací, průmyslová a sekční Dále pro Vás máme: - rolety a žaluzie - kování - zámky - markýzy - brány.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře, okna - schody - altány, pergoly - zahradní domky

Dodávka, velkoobchod, prodej: -nerezové ventily pro ADR/RID přepravu -systém výstrahy chodců před VZV vozíky

Prodej a montáže plastových oken REHAU, SALAMANDER a VEKA, žaluzií, rolet, parapetů, sítí proti hmyzu. Provádíme stavební práce. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Dodáváme okna plastová a dřevěná, dveře a garážová vrata.

Prodej: - přírodní kameny - kamenné solitery do zahrad

E -shop, internetový obchod: -podlahové lišty. -plovoucí podlahy. -vinylové podlahy. -podložky pod podlahy. -interiérové dveře. -obklady, dlažby. -plastová okna.