TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, stavebniny: - sádrokartonové systémy LAFARGE ( výhradní zastoupení ) - doplňkový materiál ( zárubně do sádrokartonu, šrouby, tmely, profily ) - kazetové podhledy DONN, AMF, ARMSTRONG, OWA - podhledové systémy USG, OWA - tepelné izolace KNAUF ( výhradní zastoupení ) - tepelné a požární izolace ROCKWOOL - izolační materiály ...

Nabízí specializovaný prodej nátěrových hmot. -veškeré běžné barvy, laky a ředidla pro hobby a průmysl Univerzální akrylové venkovní barvy ETERFIX od fy BIOPOL, omítky a fas. barvy JUB, Rokospol, Ekolak.Interiérové barvy, stěrky, tmely, stav.lepidla, hydroizolace.Speciální NH pro průmysl.nátěry. Velkoobchodní zastoupení fy.ROKOSPOL ...

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně -skříně - dřevěné podlahy

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody

Prodej stavebních materiálů: - betonové a cihlářské výrobky - cement, vápno - stavební a truhlářské dřevo - izolační materiály - dlažby, obklady - zdící materiály - betonářské výrobky - řezivo stavební a truhlářské dřevo

Malířské, natěračské práce a malby: -kanceláře, byty, balkóny, společenské prostory atd... Nátěry: -okna, zábradlí, střechy, ploty atd... -vchodové dveře Práce instalatérské a topenářské Práce zednické Práce pokrývačské a klempířské

Prodej: - stavebniny Realitní služby.

Dodávka a montáž podlahových krytin: -plovoucí podlahy -dřevěné parkety -linolea -marmolea Renovace parket. Poradenský servis, technické informace. Odborná montáž pravidelně školenými řemeslníky.

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Výroba - okna - dveře - schody - nábytek - kuchyně

Montáž, prodej, poradenství: - okna plastová - dřevěná okna, dveře - rolety - plovoucí podlahy - garnýže - markýzy - parapety - garážová vrata - sluneční kolektory.

Zateplovací systémy Dodávka obkladů a dlažeb. Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce bytových jader Zednické práce

Truhlářství, tesařství: - nábytek, doplňky z masivu - renovace dřevěných podlah - montáž prkenných podlah - dřevěné schody - špaletová okna - krovy, ploty, vrata - zahradní altány, domky - zahradní nábytek - vestavěné skříně z dýhy a lamina - zahradní nábytek z thermowood.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce - elektroinstalace - revize hromosvodů, elektrických spotřebičů a nářadí

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Maloobchod, montáž, pokládka - dřevěné podlahy - korkové podlahy - PVC - koberce

Prodej: - koupelny - podlahy - obklady, dlažby - koupelnové studio - interiérové dveře - sprchové kouty - vany - baterie - sanitární keramika - grafické návrhy - stavebniny - zdící materiály - zateplovací systémy - izolace - betonové dlažby a výrobky - stavební chemie.

Prodej -železářství stavební materiál instalační materiál vše pro zahradu

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -tepelná čerpadla -solární teplovodní kolektory

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - betonářská a kruhová ocel - svařované sítě - jäkl profily - plechy - trubky - podlahové rošty - závitové tyče - svářecí elektrody a dráty - rádlovací drát - ploty a pletiva - plochá a široká ocel - čtvercová ocel - profilová ocel - spojovací materiál.