PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej a montáž - interiérové dveře - zárubně

Výroba, prodej, oprava, servis: - parní kotle.

Prodej oken, dveří, předokenních rolet a zimních zahrad. Máme více poboček.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál. Stavební společnost: -výstavba rodinných montovaných domků dřevostavby.

Činnost : - elektrické rozvodny a rozvodná zařízení - elektroinstalace - elektroinstalační práce - Opravy a montáž televizní a satelitní techniky

Prodej: - barvy - laky - vosky - brusné systémy NORTON

Velkoobchod, maloobchod: - železářské potřeby - spojovací materiál. Střechy, výroba.

Fasádní zateplovací systém: - pastózní omítky - fasádní barvy - velký výběr odstínů barev dle vzorníku firmy JUB. Prodej a monáž sádrokartonových systémů: - sádrokartonové desky KNAUF - konstrukce - zárubně - spojovací materiál - parozábrany - tmely a pod.

Výroba: -elektrokotle, rozvaděče. Revize elektrických zařízení. Montáž: -ústřední topení. -teplovodní, elektrické podlahové vytápění. Vodoinstalatérské práce(plastové). Opravy: -automobilů(vozidel) -motocyklů. Prodej, dodávka: -destilovaná voda pro technické, lékařské a kosmetické účely v balení 1, 2, 3, 5, 10 a 1000 ...

Kovovýroba. Výroba a distribuce: - větrací mřížky - revizní dvířka - průvětrníky - ochranné rohy.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - cihly, cement, dlažba - střešní krytina, lepenka, izolační materiály - omítkové směsi - stavební ocel. .

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérský a topenářský materiál.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Hlídače čtvrthodinového maxima, dálkové ovládání po síti a radiem, kompenzace jalového výkonu, domovní a bytové elektroinstalace, výroba, dodávka, montáž.

Prodej, pokládka, montáž: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, vinyl, PVC, koberce - dveře Porta, Boulit, Solodoor, Sapeli. - dveřní kování, doplňky k podlahám,

Koupelnové studio nabízí komplexní realizace koupelen - 3D návrhy obkladů, dlažeb, sanity, vybavení koupelen. Provádíme i realizace a poradenství.

Distribuce plastových výrobků: - plastové potrubní systémy: - PVC pro venkovní kanalizaci - PVC tlakové pro rozvod vody - PVC, PP odpadové pro vnitřní kanalizaci - PE, PP pro tlakové rozvody vody - trubky pro rozvod topných plynů - drenážní trubky a příslušenství - kabelové chráničky z PE, PVC - střešní žlaby s příslušenstvím - ...

Prodej: - podlahové materiály - nábytek - matrace. Podlahářské služby.

Nabízíme děrování, laserové řezání, ohýbání, sváření, zámečnické práce, práškové lakování, montážní práce a podlahové konvektory vlastní výroby

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Prodej: - bytový textil - galanterie -ponožkového a punčochového zboží Vybavení interiérů - pokládka podlahových krytin

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - bytový textil: - matrace, záclony, povlečení, lůžkoviny - podlahové krytiny - koberce, lina - galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, diskont, prodej, kompletní nabídka: - bytový textil - kusový textil - prostírání, ubrusy - kapesníky - lůžkoviny, ložní soupravy, prostěradla - metráž - sypkoviny - tkaniny plášťové, flauš - textilní galanterie kompletní - kojenecké, dětské, pánské, dámské pletené vrchní ošacení i prádlo. - ...

Maloobchodní síť prodejen s nabídkou nejširšího sortimentu: - textilní zboží - pletené zboží - prádlo - punčochové výrobky - textilní galanterie - koberce - záclony - podlahové krytiny - ložní zboží do bytů, rodinných domků, chat a penziónů, ale i pro vybavení interiérů bank, hotelů, úřadů a škol.

Maloobchod, prodej: -galanterie. -bytový textil. -matrace. -koberce.