PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Maloobchod, prodej: - stavební materiál - barvy MIPA. Stavební práce: - zemní a výkopové práce.

Společnost působí na trhu jako výrobce a vývojář bezdrátových jednotek a jiných produktů pro bezdrátové sítě a tyto výrobky distribuuje pod značko StraightCore.

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Výroba: - elektrotechnická zařízení - nástroje a přípravky - formy a lisování platických hmot. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobků.

dodavatel izolačních systémů FANA: -izolačních technologie -komponenty -kotvicí technika -lepené systémy ETICS.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -materiál masiv i lamino -vybavení: -knihoven (knihovna)-regály s atestem, regál na knihy, regál na šanony, výpůjční pult do knihovny -mateřských škol (mateřská škola): -včetně hraček (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolek, lavice (stolky) ...

Dodávka - elektroinstalační materiál vodiče a kabely

Prodej, stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady, dlažba, stavební chemie. Vlastní autodoprava

Prodejna podlahových krytin. Čištění koberců, sedaček.

Prodej: -vybavení koupelen. -obklady, dlažba. -vany, sprchové kouty. -plovoucí podlahy.

Provádíme: -střešní konstrukce -pokládání střešní krytiny -montáže střešních oken. Nabízíme: -tesařské a zednické práce. Práce na střeše, střecha, střechy.

Maloobchod, prodej, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vany, čerpadla -plynové, vodovodní a topenářské rozvody -instalatérské, topenářské, plynařské práce.

Prodej, dodávka, realizace: - kamenné a sádrové obklady - zahradní doplňky. Výroba, dodávka: - okrasné dlažby a obklady z umělého kamene Lucca.

Truhlářství. Výroba: -masivní nábytek -kuchyňské linky, skříně -kancelářský nábytek -balkony, dřevěné doplňky staveb -dveře, okenice -celodřevěné schodiště.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba - kuchyně - okna - vchodové a interiérové dveře - nábytek - kuchyně.

Plynoservis, oprava, servis, seřízení, montáž, revize: - plynové kotle, kotel, bojlerů, sporáků. Další služby: - čištění kotlů - seřízení výkonů - zajištění bezpečnosti proti otravě splodinami - dálkové, bezdrátové ovládání kotlů. Plynařské práce.

Společnost zabývající se výrobou oken, interiérových dveří, garážových vrat, stínící techniky a rolet.

Výroba: - výstavba - průmyslové kotle, krby, krbovny - ekonomizéry - přehříváky - tlakové komory - ocelové konstrukce. Velkoobchod: - hutní materiál - trubky, profily, jäkly.

Truhlářská výroba - vybavení interiérů domácností, kanceláří, hotelů, restaurací, kuchyní apod. - dodávka oken a dveří

Pobočka. Maloobchod, prodej: - barvy, laky a lazury na dřevo - barvy na kov - interiérové barvy - mořidla - omítky - penetrace - malířské nářadí. Zednické a malířské práce.

PROVÁDÍ: - výroba desek na výrobu šatonů na CNC frézkách - drobné soustružnické práce - drobné frézařské práce - výroba na elektroerozivním stroji STRATHCLYDE - vstřikování plastů do hmotnosti výlisku cca 100g VÝROBA: - kolíčky na prádlo, hmoždinky, pouzdra na zubní kartáčky, podložky a průchodky z PE VÝROBA A PRODEJ: - stolní ...

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely a vodiče - jističe, stykače, rozvaděčové přístroje - kancelářská, průmyslová a venkovní svítidla - trubice, výbojky, světelné zdroje - spínače, zásuvky, vidlice - úložný, spojovací a další materiál - elektrotechnika. Další adresy: - ELCO Nymburk Koněvova 2095 288 ...

Váš dodavatel stavebnin, nářadí, izolací tepelných, akustických, protipožárních, vodotěsných, speciálních nářadí pro izolatéry, sádrokartonů, podhledů a systémů suché výstavby, fasádních a zateplovacích systémů, oken a dveří