TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
AMBRA-INTERIÉRY Návrhy a realizace interiérů Nábytek: -dílenský -kancelářský -vybavení škol a jídelen -bytový nábytek -židle a stoly -sedací soupravy -vybavení ubytoven, hotelů, penzionů -rustikal -koberce -návrh interiéru na PC -design, obrazy -výroba, doprava, montáž.

Výroba: -ohřívače vody (bojlery) -akumulační nádrže

Revize: -vyhrazená tlaková zařízení - kotle a tlakové nádoby. Odborné prohlídky: -nízkotlaké kotle a výměníkové stanice. Nákup, prodej: -průmyslové armatury -tlakové nádoby stabilní. Opravy, montáž: -průmyslové armatury.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Prodej, pokládka: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -masivní parkety Služby: -broušení -renovace -rekonstrukce podlah. Odborné zaměření a zpracování cenové kalkulace provádíme zdarma!

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

P R O D E J PLETIVO A PŘÍSLUŠENSTVÍ - poplastované - pozinkované - svařované - víceúčelové - ohradové - lesnické - oborové - sloupky a vzpěry - kůly ohradové - dráty napínací a vázací - napínací plocháče - napínáky, objímky - drátěné panely BRÁNY a BRANKY - zahradní - vstupní - křídlové - samonosné - pojezdové - pohony a ...

Výstavba: - dřevěné stavby - kanadské sruby - roubenky - altány - zahradní nábytek. Prodej: - stavební smrkové řezivo.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - chemické výrobky - elektrické nářadí - spojovací materiály (šrouby, hmoždinky, matice.

Kamenolom, pískovna, betonárna: -těžba, úprava, prodej kamene -štěrk -štěrkopísek. Kamenolomy: -Dolní Kounice tel.: 546 418 930-1, dolnikounice@kamenzbraslav.cz -Želešice tel.: 547 429 941-2, zelesice@kamenzbraslav.cz -Předklášteří tel.: 549 439 290, 549 439 292, predklasteri@kamenzbraslav.cz

Výroba dveří a hliníkových oken. Realizujeme rovněž osazení střešních oken či výloh a zimních zahrad, zastřešení bazénů. - Zimní zahrady - Dveře, Okna - Garážová vrata - Fasády - Výlohy - Rolety, sítě - Kovový nábytek Zaměřeni, nabídka a kalkulace zdarma Záruka 5 let

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - vybavení kuchyňských linek (myčky na nádobí, mikrovlnné trouby, sporáky, pračky) - kuchyňské spotřebiče (odsávače par-digestoř, bojlery, ohřívače vody, sušičky prádla) - kompletní sortiment elektroniky (audio, video, televizory, radiopříjímače, telekomunikační technika) - ...

Prodej a výroba: - plastová okna a dveře - vchodové a interiérové dveře - bezpečnostní dveře - střešní okna - pergoly, teras a přístřešky.

Nátěrové hmoty Zateplovací systémy Omítkové materiály Tónování produktů Snímání odstínů

Dodavatel, výroba: -štukové a tepelně izolační omítky, zateplovací systémy, sanační omítkové systémy, nátěry, vyrovnávací a samonivelační podlahové hmoty, lepidla na obklady a dlažbu.

Výroba, prodej: - základní omítkové a maltové směsi - vnější tepelně izolační kompozitivní systémy ( ETICS ) - fasády ( šlechtěné minerální omítky, pastovité omítky, fasádní nátěry, certifikované zateplovací systémy, vnitřní nátěry a omítky ) - podlahy ( nabízíme vhodné řešení s našimi výrobky, které zaručují kvalitu, bezpečnost a pohodlí při ...

Služby: - nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců - štukových a tepelně izolačních omítek - zateplovacích systémů - sanačních omítkových systémů, nátěrů - vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot - lepidel na obklady a dlažbu.

Výroba a prodej: -stavební materiály pro fasády a vnitřní stěny -vrstvené zateplovací systémy -fasádní a interiérové nátěry -šlechtěné,tenkovrstvé omítky -TERRASAN-sanační omítkové systémy -REDISAN-ochrana a sanace betonu.

Společnost Saint-Gobain Weber Terranova je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, zateplovacích systémů, sanačních omítkových systémů, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu. VÝROBKY: - základní omítkové a ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - bílé malé spotřebiče - bílé velké spotřebiče - fotoaparáty - tepelné a klima přístroje - černé spotřebiče - elektrospotřebiče.

Kioskové trafostanice Zděné trafostanice Stožárové trafostanice Pronájem trafostanic Výstavba vedení Repasované transformátory Servisní služby, montáže