PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Dodávka, servis a poradenství obložkových zárubní + dveří: -foliované, dýhované, lakované, masivní -otočné i posuvné -kování COBRA, TWIN, M & T, AC - T, ROSTEX a další.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.

Renovace parket, montáž dřevěných podlah, montáž a prodej PVC, koberců.vynil, plovoucí podlahy, korek, podkladový konstrukce atd.

Okna plastová, dřevěná - prodej - montáž - servis

Maloobchod a velkoobchod - brusiva - svařovací materiál - spojovací materiál

Montáže, opravy plynových zařízení. Opravy a rekonstrukce potrubí Výměny a servis armatur a pohonů Dodávky a servis armatur CAMERON, GROVE, ADLER.

Prodej: -kancelářské a školní potřeby -tapety -drogerie, kosmetika -barvy, laky -domácí, kuchyňské a zahrádkářské potřeby -umělé květiny -čepované přípravky -papír.

Projekce a výstavba elektrotechnických zařízení: SILNOPROUD/SLABOPROUD -Montáže, opravy, rekonstrukce elektroinstalací v občanské a průmyslové výstavbě -Inteligentní elektroinstalace KNX/EIB -Elektrické topné systémy -Měření a regulace -Výroba rozvaděčů do 1000V -Osvětlení interiérů/exteriérů, veřejné osvětlení -Hromosvodové ...

Prodej, dodávka: -veškerý spojovací materiál -matice nízké, klasické, korunkové, zátky, kolíky, talířové pružiny -specializace nad M16 až do M12 -šrouby pro energetika (svorníkové škouby a matice) -výroba netypýzovaných šroubů, matic a podložek na zakázku -kotevní šrouby a napínače.

Prodej elektroinstalačního materiálu.

Střechy, realizace staveb - truhlářství - tesařství - klempířství - pokrývačství - montáže střešních oken - rekonstrukce střešních plášťů

Prodej: -špičkové nátěry Herbol na všechny typy dřeva-venkovní i vnitřní -trvalá pružnost -mimořádná tloušťka nátěru -krátká doba schnutí -další nátěrové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -barvy, laky -malířské pomůcky -lepidla -tmely.

Prodej, maloobchod: -elektroinstalační zboží a materiál, usporné žárovky, led žárovky, kabely, jističe, vypínače, svítidla, tlakové spínače, motorové spouštěče, stykače, rozvodnice, elektroměry, baterie, akumulátory

Výroba, vývoj, velkoobchod, prodej: -koupelnové a sanitární vybavení -výroba magnetů pod obklady -e-shop.

Prodej, dodávka: - barevné kovy (měď titan-zinek, hliník) - klempířský artikl (žlaby, svody atd.) - šindele - střešní krytiny Cembrit - střešních doplňky Mage - odvodňovacího systémy Lindab, Mera - střešní okna Velux. ÚPICE Národní 479 Úpice tel: 499 881 189 Špaňko Miroslav obchodní zástupce tel: 737 249 669.

Provádíme: - zateplení fasád - plastová okna, dveře - izolace střech - zimní zahrady a terasy.

Truhlářství - vestavěné skříně - kuchyně - vnitřní dveře - schody - doplňky na míru.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Maloobchod a velkoobchod - ochranné pomůcky - průmyslové lakové popisovače - elektrocentrály - stavební materiál - stavební stroje a pily - diamantové nástroje - brusné nástroje - čerpací technika

Truhlářská výroba: - eurookna, dřevěné podlahy, interiéry z masivu - dřevěné obaly a palety - zahradní programy, pergoly, altány, ploty - tesařské výrobky, vazníky, lešenářské podlážky.

Plynoinstalační práce - opravy, servis a revize Topenářské práce - opravy, servis a revize Prodej - topenářský a plynoinstalační materiál Restauarace - studená kuchyně - 4 druhy piva

Výroba: -topná tělesa kotlů pro ústředního topení -elektrická zařízení.