TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Projektování, studie, inženýring: -kotelny -kogenerace -tepelné sítě, parovody -výměníkové stanice. Služby: -energetické audity, studie -průkaz ENB Prodej: -technické normy.

BEXTRA, s.r.o.Olomouc Dodávka, prodej, maloobchod, velkoobchod. Klempířské plechy, svitky: -MĚĎ: -dovoz z Evropské Unie -ČR -přírodní, oxidovaná, patinovaná, cínovaná -RHEINZINK: -značkový titanzinek nejvyšší kvality -lesklý, předzvětralý, břidlicově šedý -TITANZINEK: -Slovinsko, plechy, svitky -HLINÍK: ...

Výroba na zakázku, zakázkové práce - nábytek z lamina Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej - nábytek z masivního dřeva, eurookna, dveře, schody a zábradlí, atypický dřevěný nábytek, repliky (replika) starožitného nábytku (antik, antiq) Okna, dveře - veškeré druhy oken (okno) a dveří Schody, samonosná schodiště. Příčky, stěny. ...

Elektroinstalační práce Servis a opravy - plynové kotle

Truhlářství, podlahářství. Prodáváme a montujeme okna, dveře i podlahy.

Prodej - elektroinstalační materiál Revize - elektrické spotřebiče Komplexní elektroinstalační služby - montáže inteligentní elektroinstalace a ovládánírevize - elektrické spotřebiče - ruční nářadí - instalace Montáž - hromosvody Revize - ruční nářadí

Návrh, výroba, prodej a montáž na zakázku: - dřevěné dveře, okna kastlová, zdvojení - dřevěná vrata - schody - obložení podkrovních bytů - materiál masiv, lamino - stolařství, truhlářství.

Montáž: - sádrokarton - stropní podhledy THERMATEX - odvětrávané fasády VINYL SIDING - montáž fasád Novabrick - střešní okna (oken).

Prodej: - stavební materiál - fasádní systémy - zateplovací systémy.

Výrobní závod, prodej kotlů. -kotel značky THERM -kondenzační kotle -elektrokotle -kaskádové kotelny, hydraulické rozdělovače, komfortní regulace -kondenzační kaskádové kotelny Thermona -průtokové ohřívače s piezoelektrickým zapalováním, s věčným plamínkem Solární systémy: -s plynovým kotlem Therm -s dohřevem plynovým kotlem ...

Dodávka a servis: - záložní zdroje UPS200W-3MW - motorgenerátory - odvzdušňovací filtry 6-400A - odrušovací služby - regulované elektrické pohony - průtokoměry - hladinoměry - regulátory - spínače výkonu.

Prodej - palubky - hranoly - lišty - prkna

Okna a dveře na zakázku. Specializace na záruční servis oken a dveří DECPLAST® pozáruční servis plastových, dřevěných a hliníkových dveří i oken.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - obklady, dlažby-keramika HOB.

Prodej: -dřevěné parkety -parketové vlysy -kazetové parkety -prkna -korky -koberce -lina -dveře, zárubně -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -renovace veškerých dřevěných podlah.

Výroba a prodej: Interiérové dveře, vchodové dveře, plastová okna. Autorizovaný prodejce značek Dre, Erkado, Porta dors, Voster, Invado, Eurocolor.

Prodej a servis - solární systémy - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej a servis - tepelná čerpadla - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Stavba - krby Zateplování - v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej - obklady - dlažby Sádrokartonářské práce - v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Pokládka - obklady - dlažby - v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Fasády - drobné stavební práce - v programu ZELENÁ ÚSPORÁM

Prodej, opravy a montáž: -vodo, topo, plyn.

Dodávka - alternativní zdroje vytápění fotovoltaické systémy, solární systémy

Zámečnictví, zámečník -výroba koupelnových radiátorů, koupelnové radiátory -koupelnová otopná trubková tělesa, trubkové těleso.

Výroba, prodej: -koupelnové a designové radiátory s povrchovou úpravou RAL, chrom a nerez. -koupelnová topná tělesa, madla, krytky, věšáky, elektrické topné tyče, pro elelktrické a kombinované vytápění.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce