TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Chystáte se rekonstruovat? Hledáte profesionálního dodavatele nátěrových hmot? Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem nátěrových hmot a potřebného příslušenství. Na našem webu Vám přineseme informace o našich výrobcích rozdělených dle použití a zároveň máte možnost uvedené nátěrové hmoty zakoupit v našem internetovém obchodě. V ...

INFRATOPENÍ Infratopení představuje nejmodernější a ekonomicky velmi výhodnou alternativu vytápění: -nízké provozní náklady -odhadovaná životnost až 120 let -topné panely -infračervené topné panely -obrazové topné panely -obrazové topení -infravytápění -topení -vytápění.

Servis, opravy plastových a hliníkových oken i dveří. Doplňky: - žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, průlezy pro domácí mazlíčky.

Elektroinstalace a Elektromontáže: - Rozvody elektro průmyslových i obytných budov - Fotovoltaické elektrárny - Hromosvody - Instalace a montáž osvětlení interiérů a exteriérů - Revize Novostavby a rekonstrukce: - Byty, administrativní budovy a objekty státní správy - Zděné rodinné domky - Dřevostavby - Činžovní bytové domy - ...

Plastová výroba, výroba z plastu, prodej, výroba, dodávka, distribuce: -nádrže, bazény, septiky, vodoměrné šachty, vany, z materiálu polypropylén o tloušťce 5 - 8mm dle přání zákazníka. Prodáváme příslušenství k bazénům a bazénovou chemii. Dále nabízíme službu péče o bazény. Servis údržby bazénů na příští sezónu.

Specialista na plastová okna a dřevěná okna.

Velkoobchod: - sterilizovaná zelenina - spojovací materiál - krmivo pro psy a kočky.

Těžba, zpracování, prodej: - štěrk, písek - štěrkopísek. Lom. Kamenolom.

Štěrkovna a pískovna. Prodej: - písek - kvalitní kopaný - štěrkopísek - štuk, beton, beton+omítky i nestandartní materiály pro stavby rodinných domů, vozovek i pro betonárky - možnost zajištění dopravy.

Stavební systémy: -suché maltové směsi -barvy, omítky, tmely -sádrokartonové systémy -vnější zateplování budov -tepelné a zvukové izolace -stavebniny -stavební materiály.

Montáž, povrchová úprava: -sádrokartony -kazetové podhledy THERMATEX -střešní okna VELUX. Realizace: -rekonstrukce: -půdní prostory -bytová jádra. Práce: -elektroinstalační. Zajištění: -práce: -stavební -vodo-topo-plyn -tesařské -pokrývačské -klempířské -zateplování fasád -odhady nemovitostí.

Kovošrot. Likvidace: - autovraky. Prodej: - paliva. - písky - drtě. Recyklace: - stavební sutě. Reklamní agentura. Stavebniny. Technické plyny.

Kovošrot, výkup, sběr: -výkup, zpracování kovového odpadu -likvidace autovraků, autovraky -kovový odpad, odpady, litina, barevné kovy. Prodej písků a drtí, písky, drť Prodej paliv, paliva: -uhlí, koks, brikety, palivové dřevo. Prodej: -hutní materiály -stavebniny, stavební materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty ...

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kuchyňské linky -velký výběr dvířek -postele, komody -lavice, skříňky, poličky -skříně -zábradlí -dveře -okna -garážová vrata -schody -kancelářský nábytek

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

Prodej, služby, maloobchod, velkoobchod : - míchání autolaků - barvy pro průmyslové použití - tmely, plniče, smirkové papíry - stříkací pistole - lakýrnické pomůcky - plnění barev do sprejů - lakovací boxy - sušící kabiny prodej, montáž, servis - e-shop - rozvoz zboží Prodejny: - Frýdek-Místek, Slezská 3227, tel.: 737 248 ...

Prodej -aktivní i pasívní elektrosoučástky -zdroje -pájecí a měřící technika -antény a komponenty -sestavování pc na míru.

Topenářské práce: -opravy plynových zařízení -montáž plynových zařízení -vodoinstalační práce.

Výroba a dodávka - zimní zahrady Výroba a dodávka - skleněné podhledy Výroba a dodávka - ocelové konstrukce Výroba a dodávka - markýzy Výroba a dodávka - světlíky (obloukové, sedlové, shedové, bodové)

Elektroinstalace Dodávka - podlahové vytápění EKOHEAT - podlahová topení DEVI a RAYCHEM Dodávka - anhydritové lité podlahy

Truhlářská výroba - okna - dveře a zárubně - kabelové bubny

Výroba, dodávka, montáž: - okna LINEURO IV 68 - vchodové dveře - okna zdvojená LINAT.

Prodej elektromateriálu - vodiče, kabely, spínače a další materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby - fasádní barvy - laky a konzervace dřeva - nátěrové hmoty - barvy na střechy a beton - tmely, stěrky, omítky - hydroizolační systémy - zateplovací systémy. Míchání, tónování barev. Sídlo firmy: - Jurije Gagarina 1505/28, Havířov - Podlesí.

Provádíme pokrývačské práce, opravy, rekonstrukce i nové střechy. Komplet včetně krovu a klempířských materiálů. Montáž střešních oken všech typů. Zateplování střech. Natíráme žlaby štíty a ostatní plechové prvky na střeše. Provedeme ůklid půdy. Odstraníme sníh (dle možností). Zajistíme havarii pro následnou opravu. Děláme postřik " ...