PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, montáž: - mechanické zabezpečení - bezpečnostní a protipožární dveře - bezpečnostní zámky, kování - bezpečnostní systémy - systémy centrálního a generálního klíče - nouzové otevírání bytů, trezorů, aut

Pokrývačské a klempířské práce včetně dodávek veškerého materiálu na střechy. Montáž střešních oken všech značek.

JAF HOLZ je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. Ze širokého sortimentu velkoplošných materiálů, řeziva a dýh, které JAF HOLZ nabízí a díky úzké spolupráci s mateřskou firmou v oblasti produktů si vybere každý výrobce i spotřebitel. Doprava zabezpečená vlastními vozidly a smluvními dopravci, ...

Vyrábíme kvalitní plastová okna a vchodové dveře, hliníková okna a dveře a to i s protipožární odolností.Dodáváme eurookna, vnější a vnitřní parapety, vnitřní žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, garážová vrata, zimní zahrady. Zaměření a cenová nabídka zdarma. Výroba, dodávka, montáž, likvidace, demontáž starých...

Prodej a servis armatur - pojistných, přepouštěcích, redukčních, regulačních a uzavíracích ventilů, odvaděčů kondenzátu. Šoupátka, klapky a další pro vodárenský průmysl. Kompletní nabídka ventilů pro ochranu tlakových nádob - ventily pro přetlak/podtlak, průtržné membrány.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Podlahářství. Prodej: - podlahové krytiny.

Montáže dveří, dveře, obložkové zárubně, oken, okna, okno, včetně parapetů, parapety, palubkové obklady či drobné stavební konstrukce. Suchá výstavba, sádrokartony, sádrokartonové konstrukce, zateplení, opláštění budov, truhlářské práce.

E-shop - nábytkové kování Výroba - dveřní zarážky pro železářství, nabytkáře, podlaháře, řemeslníky

Velkoobchod drogerie: -čistící, mycí prostředky (Hankel, Ecolab, Procter and Gamble, STYL Larin, ZENIT-REAL, TATRACHEMA, BOCHEMIE -kartáčnické zboží SPOKA KARTÁČOVNY ŘEČICE -hygienické potřeby -školní a kancelářské potřeby -papírenské zboží (motouzy, obálky, sešity, pera, propisky, tužky) -ochranné pracovní pomůcky (rukavice, montérky, ...

Prodej: - komplexní sortiment barev, laků, ředidel, příslušenství a dalších produktů, které jsou potřeba při malování a natírání.

Velkoobchod, prodej, komplexní dodávka: - plastová okna, PVC okna (profily Rehau) - plastové vchodové dveře - doplňky: - parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.

Dřevěné podlahy: - masivní - vícevrstvé - plovoucí - z exotických dřevin

Maloobchod, prodej: - bytový textil - koberce, podlahové krytiny - záclony, závěsy - deky, přikrývky, polštáře - dekorační látky.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál kabely silové, sdělovací, datové, šňůry, nehořlavé, samozhášecí, speciální dráty a lanka, bužírky, spojky -světelné zdroje úsporné zdroje halogenové, speciální, žárovky, zářivkové trubice, autožárovky tlumivky, předřadníky -svítidla interiérová pro bytové instalace, interiérová pro kancelářské a ...

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče, šňůry -jističe, stykače, relé -vypínače, zásuvky -svítidla domovní i průmyslová -elektronářadí -NAREX, PROTOOL -lišty, krabice, chráničky -baterie, světelné zdroje -hromosvody.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče, šňůry -jističe, stykače, relé -vypínače, zásuvky -svítidla domovní i průmyslová -elektronářadí -NAREX, PROTOOL -lišty, krabice, chráničky -baterie, světelné zdroje -hromosvody.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Prodej: - krbových kamen, - kotlů zplynovacích, na tuhá paliva a na dřevoplyn - sporáků Atmos, Fiko, Viadrus a Dakon.

Dodávka, montáže: -sádrokartonové konstrukce Rigips, Knauf -tepelné izolace půdních vestaveb a podkrovních bytů -minerální stropní podhledy Armstrong -protipožární ochrana staveb -dveře SAPELI, KRONODOOR -podlahové krytiny -dřevěné obklady.

Dovoz a distribuce bezpečnostních kamerových systémů, komponent strukturované kabeláže a fotovoltaických systémů.