PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál Elektroinstalační práce

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna -doprava na místo realizace.

Prodej: - stavební keramika (obklady, dlažba) - vybavení koupelen - stavební chemie. Koupelny na klíč. Koupelnové studio.

Velkoobchod, prodej: - široký sortiment stavebního materiálu: - zdivo - plynosilikátové, keramické pálené, - suché maltové směsi, pojiva, cement, vápno - izolace - polystyreny, vaty, lepenky, střešní folie - betonové výrobky. - sanitární keramika a příslušenství - vodovodní baterie - instalatérský a topenářský ...

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Projektování, projekce potrubních a příslušných pomocných technologií v projekčním systému PDMS.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Interiér servis. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Výroba: - atypické interiéry na klíč - kuchyně, kuchyňské linky - atypický nábytek z lamina, dýhy, masivu, HPL fólie - vestavné skříně - interiérové dveře - obložky, obložkové zárubně - flight case na audiovizuální techniku.

Koupelnové a parketové studio. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vybavení koupelny - dlažba, obklady, sanitární keramika - vodovodní baterie - sprchové kouty.

Velkoobchod, maloobchod: -nábytkové kování -kuchyňské programy -věšáky -kolečka -nábytkové nohy -dřevěné a proutěné výrobky

Výroba, dodávky: - oken, dveří a sestav v systému REHAU. Provozovna: Zahradní 445/45 460 01 Liberec XI-Růžodol I

Prodej německých plastových samonosných jímek, žump a jímek na dešťovou vodu. Výroba sklolaminátových jímek a septiků. Prodej německých drtičů ovoce Speidel, vodních lisů a nádob na skladování moštu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - lamino, palubky, překližky - dřevěné polotovary.

Velkoobchod: - stavebniny - stavební materiál. Zateplení fasád.

Elektroinstalační práce. Montáže, instalace: - slaboproudé elektroinstalace - antény, anténní rozvody

Prodej a doprava: - střešní krytiny, - střešní okna, - pásy pro ploché střechy, - střešní izolace, - pomůcky pro pokrývače. Nabídka technického poradenství.

Prodej a pokládka podlahových krytin: - 3D návrhy - slevy pro důchodce. PODLAHY: - zaměření podlahy a cenový rozpočet - poradenství ohledně výběru podlahové krytiny - vyrovnání podkladu před pokládkou - doprava materiálu.

Firma s dlouholetou tradicí v oblasti průmyslového využití přípojnicového systému. Zkušenosti kombinované s investicemi do výroby a s posledními digitálními 3D technologiemi dosahují největší kvality. V červenci 2006 je založena v ČR firma BBI ELECTRIC CZ s.r.o. jako výhradní zastoupení pro ČR a SK. Od počátku firma využívá dlouholetých ...

FV Plast Výroba a prodej tlakových trub a tvarovek systému FV - plast určených pro sanitární rozvody studené a teplé vody ústředního a podlahového vytápění. Sortiment: - trubky - mosaz - celoplastové tvarovky pro polyfuzní svařování - tvarovky určené k přechodu plast - kov s plastovým závitem. Sídlo: Bártlova 2791/17a, 193 00, ...

Jediný výrobce v ČR: - obrubníků palisádových a štípaných palisád Výroba, prodej, doprava-uložení: - čerstvý beton (i lehčený) - betonová zámková dlažba (dlažební prvky) - vegetační dílce (zatravňovací tvárnice) - obrubníky silniční, zahradní, palisádové - štípané palisády - silniční prvky (žlabovky) - prvky opěrných zdí a ...

Prodej, dodávka: - stavební chemie značky MSil - akrylátové, silikonové, polyuretanové lepidla a tmely - bitumeny - tekuté hřebíky - chemické kotvy - polyuretanové pěny.

Zapůjčení, pronájem: - menší i větší vířivky přímo do Vašeho domu. Vířivky se hodí na domácí relaxaci či na párty.

Vývoj a ruční výroba: - modely a formy - plastové díly z kompozitních materiálů - výroba pro automobilový průmysl, stavební a zemědělské stroje, autobusy - designové tuning díly na automobily a motocykly - karosářské díly malosériových sportovních automobilů. Držitel certifikátu jakosti ISO 9001

Oknomont Dodávka a montáž: - plastová a dřevěná okna a dveře - garážová vrata, rolety a žaluzie - pozáruční servis oken a dveří.