PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektrická zařízení nízkého napětí (NN) do 1000 V -elektroinstalace (rodinné domy, obchodní sítě, zdravotnictví, pohostinství, hromosvody, napojení elektrického topení). Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské -elektrikář.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - eurookna - okna - špaletová, kaslíková, jednoduchá - dveře - interiérové, exteriérové - schody, schodiště, zábradlí - podlahy - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné stěny - šatní skříně - parapety - ploty, vrata. Firma registrovaná v seznamu odborných dodavatelů – SOD pro ...

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Instalace, opravy, výroba: - elektronická zařízení.

Dodávka, prodej hliníkových radiátorů. Nabízíme prověřené hliníkové radiátory Glory se zárukou 12 let za cenu deskových radiátorů.

Servis, opravy, instalace, revize: - tepelné a topné zařízení - plynové, olejové i fosilní kotle. Dodávka, montáž: - měřicí, regulační technika včetně tepelných čerpadel.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Pokládka: - plovoucí podlahy dřevěné i laminátové - parkety - korkové podlahy.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. -koberce. -linoleum, PVC. -plovoucí podlahy. Služby: -pokládka koberců, PVC, plovoucích podlah.

Návrh, montáž, servis a dodávka slunečních kolektorů vhodných pro ohřev vody.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Autorizovaný zástupce Italské firmy SILCA pro ČR a SR. Prodej, instalace, zaškolení, servis: - stroje na výrobu všech druhů klíčů. Výroba na speciálních laserových strojích: - všech druhů klíčů-cylindrické, trezorové, důlkové, speciální, dozické, autoklíče, vratové, schránkové, klíče s imobilizérem -klíče podle originálu i podle ...

Prodej: - plastových oken a dveří - předokenní rolety - posuvné systémy - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - příslušenství (parapety, kliky, žaluzie).

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a dřevěných (euro) oken a dveří a jejich příslušenství ( žaluzie, síta proti hmyzu, dveřní samosavírače)

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Obchodní centrum. Velkoobchod, prodej: - koberce - linolea, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, dřevěné i plovoucí podlahy. Podlahářské práce. Pokládka podlahových krytin. Maloobchod, prodej: - dětské a kojenecké oblečení, textil pro děti - kočárky a potřeby pro děti - postýlky, přebalovací pulty, autosedačky, ...

Výroba a montáží dřevostaveb, pergol a altánů. Dále provádíme specializované montáže oken, dveří a stínící techniky.

Dodáváme: - plastová okna - hliníková a dřevěná okna i dveře, žaluzie, rolety, garážová vrata, mříže.

Zakázkové truhlářství, řemeslné práce. Výroba: - okna - dveře - knihovny - komody - kuchyňský nábytek - stoly - židle - obývací sestavy - ložnice - lavice - pergoly - vrata - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.. Vše zhotovýme na přání zákazníka.

Prodej a dovoz - stavební materiál

Široká nabídka v oblasti nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Ruční nářadí a nástroje, stavební a nábytkové kování. Elektrické ruční nářadí včetně příslušenství značek: - NAREX - PROTOOL - BOSCH - BLACK+DECKER - De Walt - HILTI. Spojovací materiál: - vruty - šrouby - hmoždinky. Hutní materiál: - úhelníky - ...