TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny

Prodej: - koberce kusové - koberce metráž - plovoucí podlahy - PVC - matrace

Maloobchod, prodej: -koberce. -kobercové běhouny. -čistící rohože. -zdravotní matrace. -lamelové, laťové rošty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytové koberce - koberce metráž, kusové - PVC - lamináty - garnyže - běhouny - linolea - doplňky.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - koberce - metráž, kusové, běhouny - PVC - laminátové podlahy - garnýže - matrace - rošty - postele.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny.

Prodej, maloobchod: -koberce metráž -běhouny -kusové koberce -PVC* -doplňky, garnyže -laminátové podlahy.

Montáž, prodej: -plastová okna, dveře -garážová vrata - hladká, kazetová -zateplení budov. Pobočky: -Havířov, Dlouhá Třída 13A, tel.: 596 410 476, 736 274 481 -Havířov-Suchá, Dělnická 827/60, tel.: 596 411 298 -OVA-Mariánské Hory, Daliborova 26/862 tel.: 595 691 934.

Prodej a montáž - okna a dveře REHAU - hliníková okna a dveře.

Rýdl Podlahy Prodej a pokládka všech druhů podlah - koberců, pvc, vinylů, linolea, masivních parket, plovoucích podlah, korku a terasových roštů.

Prodej: -plastová okna -balkonové a vchodové dveře -výlohy -zasklené fasády -odjížděcí a balkonové stěny -otevírací balkonové stěny -okenice -sítě -rolety -žaluzie -parapety -garážová vrata -zimní zahrady. Demontáž, zednické zapravení.

Truhlářské prácevýroba - eurookna - dveře - schody - interiéry Truhlářská výroba - interiéry Truhlářská výroba - eurookna - dveře Truhlářská výroba - schody

Velkoobchod: - lepící a spárovací hmoty - silikony - nářadí a lišty pro obkladače. Provozovna : Ibsenova 345/28, 702 00 Ostrava.

Velkoobchod: - lepící a spárovací hmoty - silikony - nářadí a lišty pro obkladače.

Velkoobchod, pokládka: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy.

Zabýváme se prodejem sanitární keramiky a koupelnových obkladů. Nabízíme veškeré zboží pro rekonstrukce koupelen. Prodáváme vany, sprchové kouty i tmely a lepidla na dlaždice a obklady.

Prodej - technické plyny Prodej - kotle Vodoinstalační práce v budovách

Zakázková výroba, prodej: - betonové stropní panely s keramickou vložkou. Po osazení plná únosnost. Cenový návrh, zaměření stavby a dozor při osazení. Kamenivo, štěrk, karemické betonové panely.

Montáž - garážová vrata Kompletní interiéry Dodávka - podlahové krytiny Montáž - žaluzie - sítě proti hmyzu Renovace - historický a opotřebovaný nábytek Montáž - těsnění Dodávka - podlahy Pokládka - podlahy Montáž - markýzy

Zakázkové truhlářství Výroba: - eurookna - schodiště - dveře .

GLANC REAL SERVIS s.r.o., realitní kancelář. Výkup, prodej, pronájem: -domy, byty, kanceláře -pozemek, pozemky, reality -rodinné domy, rekreační a komerční objekty -pozemky pro podnikání. Služby: -právní -zajištění financování -hypotéka. Servis sanitární techniky. Prodej náhradních dílů. -opravy masážních a vířivých van -výroba ...

Dodávka, služby: - plastová okna - dveře.

Elektromontážní práce a opravy Výroba - rozvaděče

Vzorková prodejna dveří a oken Kyjov: - interiérové dveře, zárubně, kování a doplňky

Vzorková prodejna dveří a oken Staré Město: - interiérové dveře, zárubně, kování a doplňky