PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavební firma. Komplexní stavební práce: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, modernizace, nádstavby, přístavby - tepelné izolace budov - zednické, omítkářské práce. Obchodní činnost. Dodávka, prodej, montáž: - dřevěná okna, eurookna - plastová okna REHAU - omítky - fasádní barvy - zplynovací kotle ATMOS.

Dřevovýroba. Výroba, prodej: - smrkové, dřevěné obložení, podlahovky, hoblové desky - lišty na renovaci dveří - plotové, balkonové latě - smrková, borovicové madla - schodišťové stupně.

Prodej: - průmyslové lepidla a tmely.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Maloobchod, prodej, E-shop: - nářadí, stroje a nástroje (pro kutily a profesionály) - elektrické ruční nářadí - akumulátorové nářadí - vrtací a sekací kladiva - spotřební materiál - kotevní technika - brusivo.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Falwex - jsme tým živnostníků podnikajících od roku 1998. Jsme komplexním dodavatelem v oboru sváření železných i neželezných kovů dle platných norem, potrubářství a zámečnictví. V těchto oborech vám spolehlivě zajistíme nabídku, dodávku a montáž v odvětvích: - montáž VVTL plynovodů - montáž VTL, STL, NTL plynovodů a přípojek - montáž ...

Truhlářství. Výroba a montáž: -klenbová okna, obklady, schody a soustružené zábradlí, dveře, podlahy z masivu, plovoucí podlahy, atypické výrobky, zateplení a obložení půdních prostor -nábytek na zakázku, kuchyňské linky -sádrokarton na dřevěný rošt. Prodej: -stavební materiál -zábradlí-venkovní, vnitřní -plotová pole ...

Práce: -kovoobrábění -strojírenství -kovovýroba -CNC obrábění, frézování, vrtání. Výroba a prodej: -dálkové ovládání průmyslových armatur. Prodej: -průmyslové armatury -průmyslová armatura.

Dodávání dřevěných garážových vrat, eurooken a vchodových dveří.

Řezbářské práce - restaurování nábytku - truhlářské práce - práce s masivem - schody - ploty - podbíjení střech - pokládka podlah - obložky

Podlahy, podlahářské práce. Prodej a kompletní realizace podlahových krytin.

Prodej: - elektro zboží - elektronika - domácí spotřebiče - instalační materiál - satelitní technika.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -stavební materiály, stavebniny -sádrokarton Rigips, KNAUF -izolační systémy Isover, Rockwool, URSA -minerální podhledy USG, OWA -hliníkové zavěšené podhledy BEK -dvojité podlahy Uniflair -fasádní barvy BEK, omítky -zateplovací silikátový systém BEK -laminátové podlahy KAINDL -dřevoštěpkové desky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Výroba rozvaděčů. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál - měřící a regulační technika, MaR - svítidla. Výroba - rozvaděče. Montáž: - řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - trafostanice.

Výrobce speciálnějších druhů suchých malt a produktů stavební chemie.

Dovoz, import, prodej, přímý dovozce: - keramické obklady a dlažba - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - vodovodní baterie.

Maloobchod,prodej: -okna dřevěná,plastová -plastová eurookna a dveře -dveře vstupní a interiérové -garážová vrata a vratové systémy -pohony -plotová pole -vstupní brány.

Výroba, prodej, montáž a zaměření: -plastová okna a dveře -zimní zahrady. Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -parapety -garážová vrata -eurookna. Sídlo: -Bzenec, U Bzinku 1427.

Rekonstrukce, opravy: - střechy (ploché, šikmé). Dodávka, montáž: - střešní krytiny, šindele, asfaltové modifikované pásy Elastek, Polyglass - střešní okna. Úpravy komínů, obkrytí krytinou. Práce: - pokrývačské - klempířské.

Velkoobchod: - voda - topení - plyn - čerpadla.

Stavební a truhlářské práce: - eurookna, eurodveře, špaletová okna, protipožární masivní interiérové dveře, nábytek z masivu, nábytek z lamina, vestavné skříně, pulty, bary, obložení, pergoly, ploty, atyp. nábytek ze dřeva - domy na klíč - chodníky, parkoviště, úpravy vstupů, revitalizace byt. jednotek, zateplení budov, hydroizolace ...

Velkoobchod, prodej, prodejna, provozovna: -vodo-topo-plyn -náhradní díly na plynové a elektrické spotřebiče -náhradní díly na regulační techniku (regulační technika) -značka Ariston, Baxi, Destila, Honeywell, Mora, Unical aj. -tepelná technika. Fakturační adresa: -Vítězná 546/1, 69601 Rohatec.