PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační měď -topenářský materiál -trubky z PVC*, mědi, bronzu -plynové, elektrické kotle a ohřívače -radiátory, topidla, klimatizace, sporáky, sifony, vpusti, zdravotní keramiku, splachovací soupravy, vany, sprchy, baterie, ... Kompletní montáž, rekonstrukce, výměna, ...

Prodej a montáž včetně návrhu řešení: -krytiny betonové-Bramac, KM Beta Besk, KB Blok -krytiny pálené-Tondach Jirčany, Šlapa- nice, Hranice -krytina Cembrit-šablony Betternit Do- minant, vlna Vltava -krytiny střešní-Onduline, Onduroof -šindele střešní asfaltové-Bardoline, Iko Tiegola -střešní doplňky Mage Cz -střešní okna Velux, ...

Výroba a montáž: -elektrické rozvaděče (elektrorozvaděčů) -elektroinstalace -datové rozvody.

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Prodej a montáž podlahových krytin. Prodej a montáž: - plovoucích podlah a parket - dalších podlahových krytin práce jak v domácnostech tak ve firemních a veřejných prostorách.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Přímý výrobce, dovozce a prodejce dveří, podlah a schodišť. Sklad Praha. Nyní novinka na trhu- Bambusové celomasivní dveře.

Nabízíme: -zakázková výroba dřevěných interiérů v provedení moderním i stylovém pro domácnosti i firmy. Produkujeme: -truhlářské výrobky -z umělých materiálů (laminované desky) -z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou. Kuchyně Obývací pokoje Schody Dveře Koupelny Ostatní nábytek.

Výroba, prodej: - otopná tělesa do administrativních budov, hal, kanceláří, obytných domů i koupelen.

Výroba: - nábytek - klasický i atypický - schodiště - stoly - skříně - dveře - kuchyňské linky, kuchyně - kancelářský nábytek. Stolařství, truhlářství.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba, montáže: - kuchyně, kuchyňského nábytku - zahradního nábytku, zahradní nábytek - dveří, dveře interiérové i venkovní - schodiště - postele - pergoly.

Společnost Styrola a.s. se zaměřuje na prodej a servis tepelných čerpadel nejen pro panelové domy. Prodej, montáž, projekce, servis: - tepelná vnitřní čerpadla pro panelové a bytové domy - tepelná čerpadla vzduch - voda - odborný servis a kontrola tepelných čerpadel, dezinfekce TUV - servis spojený s vyúčtováním - projekce - rychlá ...

Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Plynárenské stroje a zařízení - regulační technika pro plynárenství - výrobce armatur pro použití v plynárenství - průmyslové a domovní regulátory tlaku plynu - provádíme instalace, výměny, přestavby, záruční i pozáruční servis

Internetový prodej, e-shop: -koberce z kravské kůže -polštáře z kravské kůže -kusové kožené koberce NOVIDA -brazilské kravské kůže -kožené taburety, polštáře NOVIDA 50x50 -dekorativní bavlněné polštáře -svícny BONSAI.

Import, dovoz, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové komponenty

Maloobchod, prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce, lino, pvc.

E - shop - anténní a satelitní technika - koaxiální kabely - vodiče - adaptéry - příslušenství - ozvučovací technika

Maloobchod - obklady - dlažby Velkoobchod - obklady - dlažby Grafické návrhy Maloobchod a velkoobchod - sanitární keramika

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Prodej, e-shop: - plynové kotle - plynová topidla - průtokové ohřívače vody. Provádíme montáž, servis a revize plynových zařízení.

Výroba, prodej: - vnitřní dveře - protipožární dveře - vchodové dveře - garážová vrata - umělé sušení řeziva - okna - schodiště. Činnost, stavby: - montované rodinné domy a ostatní stavby - výstavba půdních vestaveb - rekonstrukce půdních vestaveb - provádění střešních dřevěných konstrukcí včetně pokrývačství - chaty ...

Interiér Antoš Dodávka, prodej, pokládka, truhlářství, montáž: -podlahy plovoucí laminátové -kuchyňské studio -kanceláře -obklady stěn a stropů -nábytek -dveře a zárubně -interiéry -schodiště -návrhy a realizace.

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Výroba, prodej: -polykarbonáty dutinkové, kompaktní a z nich přístřešky, mezistěny či zábradlí -výsuvné boxy, drátěný program, vestavěné skříně s plexi výplněmi -zimní zahrady -ocelové a hliníkové rámy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb