PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: - plastová okna - eurookna - žaluzie - rolovací systémy, rolety. .

Prodej: -stavebniny -stavební materiál. -hutní materiály -zdící materiály -izolace, stavební řezivo -komínové systémy, kanalizační program -interiérové dveře, obložkové zárubně -keramické obklady a dlažby -tmely, lepidla, nářadí.

Dodávka na objednávku - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka - okna a dveře dřevěná, plastová a hliníková - parapety na objednávku veškeré služby spojené s výměnou oken.

Prodej - obklady - dlažby - dveře - zárubně.

Internetový obchod - baterie pro průmyslové použití.

Zasklívání balkonů Prodej a montáž - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - shrnovací plastové dveře Prodej a montáž - markýzy

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -zplynovací kotle na dřevo -kombinované na uhlí a dřevo. Instalatérské a topenářské práce.

Klempířské práce Střešní krytiny Montáž - střešní okna

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Zabýváme se prodejem výplní stavebních otvorů ze dřeva, PVC a ALU. Prodej: - plastová okna - venkovní a interiérové dveře - všechny typy hliníkových konstrukcí.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Výroba a prodej - prvky pro přerušení tepelných mostů u železobetonových staveb - kotevní spony TST - náhrady nosníků

Produkty: - hygienické systémy - osoušeče rukou - koše a popelníky - doplňky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - fény ELITE - sejfy.

Prodej, montáž: - plastové, sklolaminátové jímky, nádrže - nádoby na vodu a septiků - septiky - žumpy.

Prodej: -Solární systémy -Zásobníkové ohřívače -Peletkové kotle -Peletky -LED svítidla.

Stavební a obchodní společnost. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce -sádrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -instalatérské, topenářské -elektroinstalační -veškeré stavební. Prodej: -keramické obklady a dlažby -lišty, spárové hmoty, lepidla, silikony, umyvadla, vany.

Klempířské práce. Pokrývačské práce. Tesařské práce. Montáže střešních oken. Sádrokartony. Dřevěné obklady.

- Alfabetický seznam všech produktů - Organické a anorganické polotovary - Farmaceutické substance - Galvanochemie - Polyuretany - Veterinární oblast - Separátory a aditiva pro polymery, plasty, pryskyřice - Chukyo Europe GmbH

Naše firma se zabývá zakázkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na míru a to vše dle požadavku zákazníka. Výroba nábytku na zakázku. Sortiment vyráběného nábytku: -schody -stoly -židle -pokoje: obývací, dětské -kuchyně, ložnice -předsíňový nábytek -dřevěná schodiště -schodišťová zábradlí, madla -vestavěné skříně, postele -šatní ...

Prodej - bazény - sauny - zastřešení bazénů Prodej - vířivé vany

Zakázková výroba: - spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace: - zemnící vruty, pletence, kotvení - spojovací materiál pro fotovoltaiku a solární panely. Velkoobchod, prodej: - stavebních materiálů pro montáže sádrokartonů a zateplovacích systémů.

Potřebujete nová okna nebo dveře? Kontaktujte právě nás! Firma montuje a prodává plastová okna, dveře, zimní zahrady zn. FINSTRAL. Dodáváme i veškeré doplňky - rolety, žaluzie, parapety. Výrobky - plastová okna - dveře - doplňky - zimní zahrady - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu Značky - ALUPLAST - FINSTRAL - SULKO ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní stavební materiál - ušlechtilý kámen žula - výrobky ze žuly: - dlažební kostky - štípané, řezané - obkladové haklíky - silniční krajníky - schodišťové stupně - řezaná dlažba - chodníkové obruby. Stavba, výstavba, realizace: - zídky, plotové sloupky.