TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Dřívější název společnosti - VÁLCOVNA TRUB TŽ, a.s. Ostrava. Výroba, prodej: - bezešvé ocelové za tepla válcované trubky, roury - silnostěnné, tlustostěnné - potrubí - voda, olej, pára, plyn, energetika - produktovody - ocelové konstrukce - olejářské trubky - pažnicové (casing), naftovodné, line pipe.

Prodej - expanzní automaty OLYMP - náhradní díly na automaty Servis - expanzní automaty OLYMP

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - stavebniny, stavební materiály: - cihly - střešní krytiny - izolační materiál - obklady, dlažby - sanita, koupelny - barvy - profily - sádrokartony.

Dodávka - keramické a slinuté obklady a dlažby - včetně kompletního poradenství Montáž a provedení na klíč - keramické a slinuté obklady a dlažby realizace - obkladačské práce včetně dodávky materiálu a poradenství

Výroba oken pouze z německých profilů VEKA: -plastová okna vyrobená z vysoce kvalitních a pevných pětikomorových a šestikomorových PVC profilů VEKA -obvodové kování MACO Multi Trend -izolační skla od českých firem Akuterm a Izos -dodávané v šesti základních barevných odstínech. VEKA ALPHALINE BASIC: -sklo s "teplým nerezovým rámečkem" Ug = ...

Výroba, montáže: - plastová okna, dveře, zimní zahrady - hliníková okna, dveře, zimní zahrady - hliníkové fasády - garážová vrata - předokenní rolety.

Dodávka, pokládka - PVC - koberce - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek Pokládka - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek, vyrovnávání podlah - broušení a lakování parket - renovace.

Stavební práce: -rodinné domky na klíč -drobné a střední oprava, rekonstrukce bytů. Zednické práce: -vyzdívání příčky, obvodové zdivo, bytová jádra, půdní vestavby, sádrokarton KNAUF -zateplení, opláštění budov tepelné izolace POLYSTYREN, ORSIL. Obkladačské práce: -dlažba. Pokrývačské práce. Tesařské práce, výroba a ...

Provádíme: elektroinstalace bytů a rodinných domů elektroinstalace rekreačních objektů elektroinstalace komerčních objektů elektroinstalace průmyslových hal hromosvody veřejné osvětlení zabezpečovací systémy pozáruční opravy obráběcích strojů, přímotopů, akumulačních kamen a bojlerů

Truhlářské práce - zakázková výroba z masivu dveře, kuchyňské linky Zakázková výroba - kuchyňské linky truhlářská výroba Zakázková výroba - dveře (truhlářské práce)

Maloobchod, prodej: - truhlářské a kutilské potřeby - dřevo, dřevěné materiály - kování - úchytky - dveře.

Služby: - keramické prvky na fasády - domovní znamení - historická dlažba - keramika do interiéru a exteriéru - zakázková výroba.

Továrna - dřevařská velkovýroba. Výroba sériová i zakázková, prodej: -truhlářské výrobky: -dřevěná okna a dveře -balkonové dveře ze dřeva -zakázkový nábytek z masívu (stoly, židle, skříně, police, regály) -dřevařské výrobky: -okenní a dveřní hranoly EURO -lepené lamelové hranoly -spárovky -palubky -latě, lišty ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -vodiče -rozvaděče -hromosvodový materiál -průmyslové a domovní přístroje.

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektronika, součástky - měřící přístroje - elektroinstalační materiál - příslušenství audio/video.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, dovoz: -elektronické součástky -měřicí přístroje -nářadí -audio, video příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Dodávka a montáž - garážová vrata Dodávka a montáž - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka a montáž - plastová okna a dveře - REHAU, GEALAN

Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytové vodoměry, domovní vodoměry a průmyslové vodoměry značky Elster a Sensus. - mosazné šroubení - fitinky - kulové ventily - vodoměrné držáky.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - kovomat - elektro - domácí potřeby - sklo-porcelán - výrobky značky Tescoma.