PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod a maloobchod, prodej: - průmyslového materiálu, průmyslový materiál - mobilních telefonů se zaměřením na jednoduché telefony pro seniory od švédské firmy DORO.

Prodej: - zvuková technika - světelná technika - video technika - efektové výrobníky - světelné zdroje - hudební nástroje - umělé květiny.

Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.

Podlahové studio. Podlahářství, podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - podlahový materiál - podlahové krytiny - laminátové, dýhované plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - přírodní linoleum - PVC, vinyly - korkové podlahy. Sídlo: - Na Výsluní 293, Bohumín - Pudlov.

Výroba, prodej, míchání: - barvy, laky, malby - nátěrové hmoty - vnitřní, interiérové - venkovní, exteriérové.

Prodej: - disperzní hmoty - barvy, laky - lepidla - tmely - stavební chemie.

Truhlářství, Truhlářské práce. Podlahářství. Podlahářské práce. Zakázková výroba: - eurookna a eurodveře - okna a dveře - vrata - schodiště - atypické interiéry - kuchyně - zahradní pergoly, přístřešky. Malířství, malířské práce. Lakýrnictví, lakýrnické práce. Natěračství, natěračské práce.

Prodej - stavební materiál Sádrokartonářské práce Stavba - základy Stavební práce, stavby - rodinné domy, realizace - hrubé stavby Realizace - střechy

Výroba - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře - hliníková zábrádlí

Výroba - mříže - kovová vrata - satelitní držáky - kovové dveře - kovová zábradlí, schody Svářečské práce Zámečnické práce, výroba - satelitní držáky

Elektroinstalace - satelitní přijímače - audio - video Měření, regulace - plynové spotřebiče Servis - plynové spotřebiče

Zateplovací práce Pokládka - plovoucí podlahy Výstavba - rodinné domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádra Prodej - sprchové kouty - vany - umyvadla - vodovodní baterie, ...

Stěhování - nábytek Zateplení - fasády Výměna - okna Menší výkopové práce Rekonstrukce - koupelnyopravy - fasády

Dřevěná okna, Euro okna, vchodové a vnitřní dveře, obložková futra, vestavěný nábytek, kuchyně, stavební truhlářství.

Výroba: - kotle - litinové radiátory.

Truhlářství, podlahářství. Renovace historických dveří, oken.

Výroba, prodej, e.shop: - palubky, podlahovky - plotovky - hoblovaná prkna, latě a hranoly - stavební latě a prkna - spojovací materiál - stavební spojovací kování - nábytkové kování - nátěrové hmoty - nářadí - nástroje.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Výroba, dodávka, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy.

Výroba, prodej a montáž plastových oken

Velkoobchod, maloobchod: -voda-topení-plyn -kotle, bojlery, průtokové ohřívače -deskové a koupelnové radiátory -vany, sanitární keramika -vodovodní baterie -měděné, plastové a železné trubky, fitinky -nářadí REMS pro instalatéry a topenáře.

Prodej, e-shop: Dovozce a prodejce koberců nabízí koberce, kvalitní kusové koberce z celého světa za špičkové ceny. Koberce značek Esprit, Wiessenbach, Pierre Cardin, Arte Espina a další.