PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Revize, kontroly, zkoušky. - plynových zařízení - parních kotlů - tlakových nádob. Školení obsluhy či poskytování poradenství.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -ložiska, gufera.

Prodej: -vodo-topo -instalační materiál.

Maloobchodní prodej drogérie, barev, barva, laků.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - sanitární vybavení, kohoutky, vodovodní baterie, průmyslové armatury, zahradní program, kulové kohouty, hadice, sprchy, vybavení koupelen, filtrace vody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Nabízíme prodej zámkové dlažby, zatravňovacích panelů a prvků zahradní architektury či materiálu pro výstavbu inženýrských sítí. Nabízíme odlučovače ropných látek, lapače tuků, izolace, vodovody, potřeby pro odvodnění ploch nebo kanalizační prvky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny - stavební chemie, barvy.

Vodoinstalatérství, topenářství - dodávka a montáž ústředního vytápění - montáž vody - podlahové vytápění - výměna plynových kotlů a ohřívačů vody - rekonstrukce koupelen a ústředních topení - kanalizace a odpady - dodávka a montáž kondenzačních kotlů, kotlů na dřevoplyn, elektrických i plynových kotlů - dodávka a ...

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Služby: -střešní, zemní, terasové izolace -jímky a bazénová izolace -sanace střešních plášťů -fólie-montáž systémů na klíč -modifikované a živičné pásy -bezplatná poradenská činnost -technické posouzení, návrhy a projekty střešních konstrukcí -revize a montáž hromosvodů -montáže ocelových hal a konstrukcí. Katalog: -asfaltové výrobky, ...

Ochranné plastové prvky KAPSTO® přímo od výrobce, značky K-TECH®, FAMAC®, TEKU®: -krytky a zátky na trubky -záslepky na hydraulické hadice, koncovky a šroubení -lamelové zátky jäklů (čtvercové, obdélníkové, kruhové) pro výrobce nábytku -přírubové krytí (armatury, potrubí) DN 10 - DN 400 -maskovací krytky a zátky pro lakovny odolné teplotám až ...

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Stavební činnost: -novostavby rodinných domů, -novostavby -jejich dostavby, -přestavby rodinných domů, -půdní vestavby, -rekonstrukce bytových jader, -rekonstrukce a realizace koupelen, -rekonstrukce a relizace veřejných sociálních zařízení budov, -veřejné zakázky menšího rozsahu, - solární ohřev. Prodej: - kompletní ...

Podlahářství, pokládka, dodávka, prodej: - dřevěné a laminátové podlahy - konzultace a poradenství - pomoc při výběru materiálů a dezénů - zaměření prostoru - dodávku materiálu vč. dopravy - pokládku a instalaci vč. příslušenství (lišty, přechodové profily...) - záruční a pozáruční servis - zakázkové truhlářství a tesařské ...

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Práce, poradenství, služby: - projekční kancelář - projekty občanských, průmyslových a zemedělských staveb - inženýrská činnost - stavební dozory - projekty interierů - dodávky staveb - dodávky interiéry - montáž centrálních vysavačů, sádrokartónů, podhledů - prodej betonových střešních tašek a komínů Leier - prodej tvárnic ...

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Výroba - protipožární dveře Tesařské práce Zakázkové truhlářství - špaletová okna - eurookna - kuchyňské linky - vestavěné skříně - venkovní, interiérové a protipožární dveře - dýhování deskového materiálu - olepování hran Výroba - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně Výroba - ...

Dodávka, montáž: - bezpečnostní dveře - dveře Mikea - plastové dveře - dřevěné dveře - garážová vrata.