PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Výroba, prodej: - koupelny a kuchyně na míru - nábytek vlastní výroby - sprchové kouty a vaničky - koupelnové doplňky - vodovodní baterie - umyvadla, klozety - akrylátové vany - obklady, dlažby - stavební chemie

Prodej plastů pro stavebnictví a průmysl - plexisklo, PVC desky, polykarbonátové desky - sklolaminát, hliníkové profily, pletivo, stříšky.

Držitelé certifikátu systému managementu jakosti ISO 9001:2001 Výroba, přímý prodej, montáž: -plastové otvory stavebních výplní -okna -dveře -zimní zahrady -plastové stěny. Doplňky: -žaluzie, venkovní a vnitřní parapety, rolety, sítě proti hmyzu, dveřní výplně. Služby: -bezplatná odborná konzultace, zpracování nabídky, zaměření ...

Prodej: - dřevěná okna - plastová okna, dveře - hliníková okna a dveře

Výroba, montáž: - dřevěná a plastová okna.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy - laky

Provádím veškeré elektroinstalační práce a opravy, Hromosvody, výškové práce, Rekonstrukce a opravy nejen eternitových střech, ůdržbu nemovitostí, drobné zednické práce.

Prodej: - potřeby pro truhláře, domácí kutily - betonové zboží - krbové vložky - plošný materiál ( nábytkové desky, překližky, OSB a MDF desky).

Výroba a dodávka: - čedičem vyložené potrubí.

Kámen: -těžba a zpracování pískovců -dlažební kostky -desky pro obklady stěn a soklů -parapety, schodiště -ostění oken a dveří -klasická výroba arch.prvků, staveb a zahrad -konzultace a rozpočty na vyžádání faxem nebo e-mailem.

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny.

Činnost: - výstavba NTL, STL a VTL plynovodů a plynovodních přípojek - výstavba domovních a průmyslových plynovodů - výstavba plynových kotelen - vodovody - kanalizace - ČOV - servis a výstavba regulačních stanic - zemní práce - kalibrace manometrů - instalatérské a topenářské práce

Dovážíme: - fyzikální úpravny vod systémem Anticalc - bezúdržbové filtry s bezchemickou filtrací.

Prodej, montáž, servis: - automatické teplovodní kotle na tuhá paliva - kotle na uhlí, peletky, dřevo.

Plastová výroba, prodej, montáž, demontáž: -plastová okna, dveře na míru -plastová, plastové okna, okno, plastových oken -dveře, dveří-vchodové, balkonové -zimní zahrady, zahrada -rolety, roleta, žaluzie-stíníci technika -horizontální, vertikální -parapety -sítě, síť, sítí proti hmyzu -potřebné zednické úpravy, zednické práce ...

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky - chemické produkty - folie.

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Prodej: -stavební materiál -stavebniny. Autorizovaný partner: -stropní systém HURDIS. Výroba a prodej dřevařských výrobků.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál, upevňovací materiál, kotevní technika na všechny druhy materiálů. - šrouby, matky, podložky, závitové tyče, vruty, hřebíky.